Het eeuwfeest op 28 maart

Reserveer 28 maart (de dag voor Goede Vrijdag) alvast in je agenda en neem voorzichtigheidshalve Goede Vrijdag 29 maart ook alvast vrij. Want dan organiseren we ons spetterende feest bij De Radstake. Dit begint al op tijd. De trainingen van die avond worden afgelast of verplaatst. Iedereen wordt dan verwacht bij onze feestlocatie ‘De Radstake’. Vanaf 19.00 uur is er inloop en om 19.30 uur start ons officiële programma.

Van 19.30 tot 21.00 uur zullen de boekuitreiking en interviews met de krachten achter onze vereniging plaatsvinden. Onder leiding van ons oud-lid en oud-hoofdredacteur van Voetbal International Christiaan Ruesink zullen onder anderen Guus Hiddink en onze oudste oud-voorzitter Gerard Schuurman aan tafel komen. Ook hopen we ons jongste lid dan voor de microfoon te krijgen. De geschiedenis van de club komt in een notendop voorbij. Het uitgebreide deel is dan terug te lezen in ons jubileumboek, dat in de weken daarna aan onze leden gratis verstrekt gaat worden.

Vanaf 21.15 uur zal ons feest losbarsten, met een top40-band, een DJ en heel veel leden, vrijwilligers, oud-leden en aanhang toasten we op deze mijlpaal. Dit feest duurt tot in de kleine uurtjes. Nodig iedereen uit, die op één of andere manier een bijdrage heeft geleverd aan onze vereniging.