Jubileumloop

Afgelopen zaterdag vond de officieuze opening van ons jubileumjaar plaats. De jongste jeugd deed een sponsorloop om de activiteiten voor dit jaar te kunnen organiseren. Heel wat ouders, opa's en oma's en verdere familie trokken grif de portemonnee. Maar liefst 7000 euro werd er opgehaald, een fantastisch resultaat.

Daarna vond de snertloop voor de oudere jeugd en de senioren plaats. Door de nattigheid moest het parcours iets verlegd worden, waardoor er niet 5 maar 5.8 kilometer gelopen moest worden. De winnaar bij de senioren mannen werd Joris Heusinkveld. Bij de dames wonnen Susan Wisselink en Danique Schuurman. die samen over de finish kwamen en bij de jeugd won Guus Teerink.

Na de snert, de broodjes knakworst en chocomelk volgde er een muziekbingo en karaoke in de kantine , waarna jong en oud alvast proostten op het 100 jarig bestaan van de club. Een prachtige opening van het jubileumjaar, dat op 28 maart een vervolg krijgt.

Ook werd de aankondiging gedaan van de grote jubileumloterij die op touw is gezet door de jubileumcommissie. Vele ondernemers uit Varsseveld en verre omgeving hebben hiervoor prijzen beschikbaar gesteld. Loten zijn verkrijgbaar voor 20 euro per stuk. Je steunt hiermee alle jubileumactiviteiten die nog plaats gaan vinden en maakt kans op prachtige prijzen. Zie hiervoor ook komende week onze speciale aankondiging. Verdere informatie vind je ook op 100jaarscvarsseveld.mylotify.com.

Jubileumloop Gallery