Tijdens de buitengewone ledenvergadering is besloten om zo snel mogelijk te starten met de aanleg van het kunstgrasveld. Dit heeft belangrijke kostenvoordelen. Zodoende zullen we op 1 april aanstaande al gaan starten op ons sportpark. Er is uiteindelijk gekozen om ons derde veld te transformeren. Rondom de start van de werkzaamheden zal er veel grond worden afgevoerd en dus met trekkers worden gereden. Vanzelfsprekend zullen we uit oogpunt van veiligheid dit niet tijdens trainingstijden en wedstrijden doen.

Afgelopen dinsdag heeft onze penningmeester Michel de Wolf namens de voetbalclub de handtekening gezet onder het contract met de aannemer die de gunstigste inschrijving had, te weten CSC Sport uit Zeewolde. Hier in de buurt heeft deze partij bijvoorbeeld het kunstgrasveld van DZC'68 aangelegd. CSC Sport is inmiddels gestart met de voorbereidingen.

Begin maart zijn vervolgens onze 13 investeerders bijeen geweest en hebben zij de handtekeningen gezet onder de financiering. Hiermee zijn alle financiƫn rondom het kunstgras afgedekt.

Nog voor het Ten Brinke Bouw Tournament begin juni kunnen we van het kunstgrasveld gebruik maken.