Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Ieder jaar worden in de zomerstop de ballen gecontroleerd. Er wordt gekeken wat er nog kan worden gebruikt en wat er weer nieuw aangeschaft moet worden.

Maar ja ... wat doe je dan met de ballen die niet meer goed genoeg zijn?
Helemaal op, kapotte naden of echt niet meer op te pompen. Er zijn mensen die daar heel blij van worden. Dat zijn namelijk de verzorgers bij Stichting Aap die deze oude kapotte ballen weer kunnen gebruiken om de apen die zij met heel veel zorg en liefde verzorgen een leuk tijdverdrijf te geven.
Want ze zitten wel opgesloten hè! ... En hoe word je zelf als je dag-in, dag-uit niet tegen een balletje mag trappen of effe lekker kan overgooien?

Precies! ... Dus daarom gingen Pieter en Oerie als vertegenwoordiging van de Varsseveldse (jeugd)staf de ballen persoonlijk bij Stichting Aap afleveren.

En nu maar hopen dat ze zich er een beetje mee gedragen ... want binnen voetballen ... pffff