Op zaterdag 14 september jl. was de officiƫle opening van het nieuwe kunstgrasveld op ons sportpark. Een van de vele activiteiten deze dag was de latje-trap competitie. De inzet was een week rijden in een Audi e-tron.

Na afloop van het dwarstoernooi waagden ongeveer 60 deelnemers een poging om vanaf de rand van het strafschopgebied de bal op de lat te schieten. Schampen, ketsen of trillen; het maakte niet uit hoe de lat geraakt werd met de bal. Na de eerste ronde waren er 6 heren (!) die de dwarsligger op de een of andere manier hadden weten te raken. Deze heren kregen nogmaals de kans om te schieten om zodoende te bepalen wie er met de prijs vandoor zou gaan. In de tweede ronde was Maikel Fraikin (Varsseveld 5) de enige die de lat nogmaals wist te raken. Hij was daarmee de winnaar van de door DAGO Audi Centrum Doetinchem beschikbare gestelde prijs, die hij vervolgens 's avonds tijdens de feestavond symbolisch in ontvangst mocht nemen.

Afgelopen week mocht Maikel de auto komen ophalen in Doetinchem en heeft hij de hele week hier door de regio rondgereden. We bedanken DAGO Audi Centrum Doetinchem voor het beschikbaar stellen van deze leuke prijs.

Maikel met Audi e-tron op sportpark Oberink