U zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat het hoofdveld er enigszins deplorabel bij ligt. Helaas heeft de Gemeente Oude IJsselstreek aan de Groenmakers (de partij die onze velden onderhoud) een opdracht gegeven om de fundering onder het hoofdveld ten behoeve van de drainage aan te passen.

Zonder de vereniging in kennis te stellen is dat vorige week gebeurd. Hierdoor zijn ze met een soort frees onder de mat gegaan, waardoor het hoofdveld onbespeelbaar is geworden. Wij als bestuur zijn hier niet over te spreken en hebben ons ongenoegen kenbaar gemaakt bij zowel Gemeente Oude IJsselstreek als Groenmakers. Zeker omdat deze werkzaamheden ingepland worden in de periode dat er geen enkele groei meer te verwachten is, zodat herstel wel even kan duren. In het voorjaar wordt het pas weer groeizaam weer.

Het hoofdveld is eigendom van de gemeente en ze mogen dus werkzaamheden laten verzorgen, maar het moment is slecht gekozen en de communicatie hierover beroerd. We houden jullie op de hoogte, over hetgeen we de komende weken hier nog aan kunnen doen.