Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Tweedeklasser Sportclub Varsseveld heeft besloten om Arno Heersink per 1 juli te promoveren naar de hoofdmacht. Heersink is nu trainer van de tweede selectie. Met Heersink kiest Varsseveld duidelijk een nieuwe koers.

"Met Arno halen we iemand binnen die de club tot in de details kent en die hier, hoewel lang geleden, jeugdtrainer is geweest. Arno is al vele jaren hoofdtrainer bij vele clubs in de omgeving, maar was nog nooit hoofdtrainer in Varsseveld. Daar is dan nu de tijd voor gekomen, nadat Jos Heutinck had aangegeven na twee jaar niet te gaan verlengen", aldus Hans Wossink, bestuurslid Technische Zaken van Varsseveld.

Volgens Arno Heersink is het thuiskomen en hoopt hij bij Varsseveld een goede toekomst tegemoet te gaan: "Al die jaren is er eigenlijk maar één moment geweest, dat ik in beeld was bij Varsseveld, alleen toen had ik mijn woord al gegeven aan AD’69. Als het er nog eens van moest komen, dan is het nu. Ik ben blij voor mezelf en Varsseveld dat de kans er is. Er ging nog wel een sollicitatieprocedure aan vooraf, wat meer dan fair is. Ben blij dat de selectie uiteindelijk de voorkeur gaf aan mij".