Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Aanstaande zondag speelt onze hoofdmacht om 14.00 uur tegen WAVV.

Het zal u niet ontgaan zijn, dat we door een slechte serie voor de winterstop onderaan stonden in de competitie. Gelukkig hebben we goed uitgerust tijdens de winterslaap en hebben we met onze selectie een mooi trainingskamp gehad in Zeeland, waar we overigens een heel behoorlijke oefenpot speelden.

Afgelopen zondag hadden we een flinke opsteker door van hoogvlieger Spero in Elst te winnen. Zondag komt WAVV uit Wageningen op bezoek, waar we nog een appeltje mee te schillen hebben. We verloren daar de eerste wedstrijd van het seizoen vrij kansloos. We gaan proberen de opgaande lijn door te zetten en jullie steun is hierbij zeer nodig! Kom ons aanmoedigen en wij zorgen voor de rest.

Na de wedstrijd kunt u vervolgens bij ons in de kantine live kijken na de wedstrijd tussen Ajax en PSV. Die begint om 16.45 uur, laten we er weer een gezellige middag van maken. Zelfs voor Feyenoord fans kan deze wedstrijd inmiddels weer leuk zijn.

Mede namens onze selectiespelers; Graag tot zondagmiddag!