Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Het zijn roerige tijden, waarbij we met zijn allen een pas op de plaats moeten maken. Helaas komen we voorlopig nog niet aan voetballen toe. Of dat dit seizoen überhaupt nog gebeurt is een tweede. Daar komen we komende weken op terug op onze website en via de nieuwsbrief.

Voor nu proberen we van de nood een deugd te maken en de moed erin te houden. Samen met Sportcentrum Vital zijn we oefeningen aan het opzetten om je conditie en techniek online bij te kunnen houden. De bedoeling is, wanneer dit aanslaat om één of twee keer per week nieuwe oefeningen online te zetten. Vanzelfsprekend zijn we benieuwd naar jullie resultaten.

Challenges

Bijgaand treffen jullie enkele challenges aan, die jullie thuis prima kunnen oefenen. Het is iets om er een beetje in te komen en een kwinkslag naar iedereen die een beetje gehamsterd heeft. We hopen dat jullie: zoveel mogelijk meedoen. De beste drie filmpjes ontvangen allen een mooie prijs van de club.

Indienen voor publicatie

Je kunt insturen tot en met 2 april, direct daarna publiceren we de prijswinnaars. Filmpjes graag op Instagram zetten en @scVarsseveld taggen. Alle filmpjes komen dan bij elkaar te staan op volgorde van binnenkomst. Sommige zullen we op Facebook plaatsen ter ondersteuning*. Succes!

Groeten,
Sportclub Varsseveld

NB: Een en ander wordt mogelijk gemaakt door de Club van Honderd. Die als doel heeft dat haar gelden besteed worden aan de jeugdafdeling van Sportclub Varsseveld.

NB 2: Dank aan Sportcentrum Vital voor de enthousiaste medewerking.

* Sportclub behoudt zich het recht voor om filmpjes zonder opgave van reden niet te plaatsen