Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Met het oog op de vandaag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

KNVB nieuwsbericht

Dit betekent concreet dat er tot aan de zomervakantie geen comeptitie- en bekerwedstrijden meer worden gevoetbald in het amateurvoetbal. De competities zijn onvoldoende ver gevorderd om kampioenen aan te wijzen. Ook zullen er geen teams promoveren of degraderen. In principe komen alle teams volgend jaar weer in dezelfde klasse uit en feitelijk wordt de competitie van 2019/2020 opnieuw gestart.

Bij (lagere) teams kan hiervan afgeweken worden. Net als in andere jaren zal er in overleg met de trainers/leiders bekeken worden in welke klasse een (jeugd)team zal uitkomen volgend seizoen.

Het besluit van het kabinet betekent verder dat in ieder geval tot en met 28 april ons sportpark Oberink voor iedereen volledig gesloten blijft.