Op dit moment verkeert heel Nederland in een lockdown. Sporthallen, sportscholen en zwembaden zijn gesloten. Reden voor meerdere verenigingen uit Varsseveld om, net als tijdens de eerste lockdown, de samenwerking op te zoeken!

Heva VcV (volleybal), Reflex (handbal), DOS (zwemclub), SC Varsseveld (voetbal), Kinderkamp Vennebulten, Vital Varsseveld en Helpgewoon Buurtsport organiseren voor de jeugd van Varsseveld de sportcarrousel! Het doel van de sportcarrousel is vooral dat de jeugd van 6 jaar tot en met 17 jaar elkaar weer kunnen ontmoeten en samen sportief bezig kunnen zijn!

Iedere vrijdagmiddag worden sporten aangeboden, die wekelijks wisselen. Hierbij kan er gesport worden in twee tijdsblokken:
Van 15:00 uur tot 15:45 uur, of
Van 16:00 uur tot 16:45 uur.
Aan de hand van de aanmeldingen zullen wij de tijdsblokken op leeftijd indelen.

Ieder tijdsblok proberen de verenigingen een camping gevoel te creëren. Dit houdt in dat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze gaan doen gedurende de drie kwartier. Voorbeeld: ze starten met 10 minuten voetbal om vervolgens een kwartier te gaan volleyballen. Alles kan en het is geheel vrijblijvend.

De sportcarrousel vindt plaats op het sportpark van SC Varsseveld en zal starten op 19 februari. Hoelang de sportcarrousel gaat duren is afhankelijk van het succes en de coronamaatregelen vanuit de overheid.

Ben jij het thuis zitten ook zat en wil je lekker met je vriendjes en vriendinnetjes sporten? Dan ben je van harte welkom! Meld je wel aan van te voren, want zonder aanmelding geen toegang! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de aanmelding even je naam, je leeftijd en mobiele nummer van je ouders.

Ter bevestiging op je aanmelding ontvang je van de organisatie het tijdsblok waarin je bent ingedeeld, het protocol, die geldt tijdens de sportcarrousel en worden je ouders toegevoegd aan een groepsapp.

Wij hopen jou te zien op het sportpark van SC Varsseveld!

Protocol Sportcarrousel