Twee weken na het aangekondigde afscheid van Arno Heersink heeft Sportclub Varsseveld een nieuwe trainer aangesteld. Lars Krabbenborg uit Zieuwent neemt de taak volgend jaar over bij de tweede klasser. Na vijf jaar bij het Gaanderense VVG’25 zal de 36 jarige Zieuwentenaar vanaf komend seizoen in Varsseveld de scepter zwaaien.

"We kennen Lars natuurlijk al goed. We wilden een ambitieuze trainer die wat nieuwe mogelijkheden kan brengen. Hij komt natuurlijk uit de school van Laurens Knippenborg, dus daar zullen we vast wat van terugzien. We hopen zo een stuk vernieuwing te krijgen. Daar vroeg de spelersgroep ook om. We zijn blij dat we hem hebben kunnen overhalen om voor onze ambitieuze vereniging te kiezen", aldus bestuurslid technische zaken Bjorn Heezen.

In een eerste reactie geeft Lars Krabbenborg aan verheugd te zijn met de keuze: "Sportclub Varsseveld is al jaren een tweede klasser. Mijn doel is om Sportclub Varsseveld wat vernieuwing te brengen, zoals dat in het verleden bij RKZVC (onder Laurens Knippenborg) en de afgelopen 4.5 jaar bij VVG’25 ook gebeurd is. Ik zie wel mogelijkheden met deze selectie en deze mooie vereniging. Ik hoop verenigingsbreed wat neer te kunnen zetten. Voorlopig zal ik me nog volledig focussen op VVG’25 en zal de wedstrijd in het voorjaar in Varsseveld voor mij wel een speciaal tintje krijgen", besluit het groepshoofd bovenbouw van ‘de Kompaan’ in Vorden.


Links Lars Krabbenborg met rechts voorzitter Maikel Fraikin