Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Het seizoen 2022/2023 is weer ten einde. Tijd om de Gouden Schoen weer uit te reiken.

De Gouden Schoen wordt uitgereikt aan de senioren speler en speelster die naar verhouding de meeste doelpunten in het seizoen heeft gemaakt. De gemaakte doelpunten worden vermenigvuldigd met een factor die gekoppeld is aan het team waarin je speelt. Scoor je een doelpunt in Heren 1 dan wordt dat doelpunt met een hogere factor vermenigvuldigd, dan een doelpunt bij Heren 8.

Bij de dames ontving Esther Wildenbeest de felbegeerde topscorerstrofee. Esther van Dames 2 bleef haar teamgenote Indy Rusink nipt voor. Dit team werd dit seizoen met overmacht kampioen. Hieronder reiken Danique en Femke de trofee uit aan Esther!

Bij de heren is Jelle Berendsen de winnaar geworden van de Gouden Schoen van Sportclub Varsseveld. De spits van Varsseveld 2 won nipt van Dennis Weikamp en Brandon Eerland. Tijdens zijn bachelors day mocht hij in gezelschap van zijn vrienden de bijbehorende trofee in ontvangst nemen!

Esther en Jelle, van harte gefeliciteerd!