Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat onze kantine beheerder Anja Rothman is overleden.

Anja heeft zich 11 jaar lang als vaste medewerker van de club ingezet voor het goed laten draaien van de kantine, maar bovenal ook ingezet voor een warme en gezellige uitstraling in de kantine. Anja was daarmee een visitekaartje voor onze vereniging en we gaan haar enthousiasme en aandacht voor het wel en wee van onze leden enorm missen.

Om op gepaste wijze stil te staan bij haar overlijden heeft het bestuur in overleg besloten om ALLE wedstrijden en trainingen van dit weekend af te lasten. Er zal een condoleanceplek worden ingericht in de kantine, zodat iedereen op zijn/haar manier kan stil staan bij dit verlies.

Op zaterdag 17 februari is de kantine daarom geopend van 10 tot 12 uur.