Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Nog een paar dagen en dan is het zo ver! Dan bestaat onze sportclub 100 jaar! Op donderdag 28 maart willen we dat met jullie vieren. Er is een fantastisch programma samengesteld waarbij we herinneringen ophalen, een prachtig jubileumboek presenteren en daarna onder het genot van een drankje en muziek de avond afsluiten. 😄🙌

We nodigen iedereen die Sportclub Varsseveld een warm hart toedraagt van harte uit om dit met ons te komen vieren. Niet alleen alle huidige leden, maar ook oud leden, vrijwilligers en sponsoren. Dus trommel je oude teamgenoten op, meld je aan via Eventgoose en dan maken we er samen een onvergetelijke avond van!