Op 28 maart werd Sportclub Varsseveld 100 jaar. Ter ere van dit jubileum is er een jubileumboek uitgegeven.

UPDATE 15 APRIL

Wat is iedereen blij met het prachtige jubileumboek dat we hebben gemaakt ter ere van ons 100-jarig bestaan! We krijgen veel complimenten en bedankjes voor dit prachtige boek dat we mede met de hulp van een aantal sponsoren konden realiseren.

Er is nog steeds een groep mensen die nog geen jubileumboek heeft opgehaald. Indien we een mailadres hebben in ons systeem, dan heb je hierover een persoonlijke mail ontvangen. We bieden nog een allerlaatste mogelijkheid om jouw gratis exemplaar van het boek te ontvangen. Er wordt één boek per adres uitgegeven aan onze leden, vrijwilligers, donateurs en club van 100 leden.

Deze week is er nog een laatste mogelijkheid om een boek af te halen in de kantine.
Dat kan op woensdag 17 april tussen 18.30 en 21.00 uur
En op donderdag 18 april tussen 20.00 en 22.00 uur

Ook voor onze sponsoren is er een boek beschikbaar. We gaan de boeken binnenkort langs brengen bij onze sponsoren. Als je als sponsor niet wilt wachten is het afhalen op bovenstaande momenten ook mogelijk.

Mensen die niet in bovenstaande groepen vallen of meerdere boeken willen hebben kunnen deze kopen bij Boekhandel Rutgers in de Spoorstraat of in de kantine van de Sportclub. Mochten er nog vragen zijn over de uitgifte stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de kantine zijn overigens ook nog onze ‘limited edition’ jubileumpuzzels te koop.