11-10-1944 - 1-12-2018

Vorige week zaterdag overleed ons erelid Hennie Wisselink op 74 jarige leeftijd. Hennie was al een aantal jaren ziek, maar zijn overlijden kwam toch plotseling. Sportclub Varsseveld is Hennie zeer veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor onze vereniging gedaan heeft.


Hennie Wisselink

Hennie begon als voetballer bij Sportclub Varsseveld op zijn 12e. Tot 1985 speelde hij zelf, waarvan ook enkele jaren als speler/leider. Tevens was hij in die periode jeugdleider. Nadat hij dat 14 jaar met veel plezier gedaan had, werd hij trainer bij de jeugd. Vervolgens was hij 5 jaar trainer van de dames van Sportclub Varsseveld. De laatste 10 jaar tussen 1981 en 1991 was Hennie voorzitter van het Jeugdbestuur. In 1991 stopte hij met deze functie en werd hij benoemd tot erelid van onze vereniging. Een groot jaren daarna verzorgde Henny de ledenadministratie binnen onze vereniging. Dit heeft hij met grote inzet en passie gedaan tot en met het einde van het seizoen 2007-2008.

De toewijding waarmee hij het vrijwilligerswerk heeft gedaan, blijkt uit het feit dat hij het voorzitterschap van het jeugdbestuur nog drie jaar heeft gedaan, nadat hij zijn afscheid aangekondigd had. Opvolging voor zo’n zware functie was moeilijk te vinden.

Bestuur en leden zijn Hennie grote dank verschuldigd voor de enorme inzet die hij heeft geleverd voor Sportclub Varsseveld. Namens Sportclub Varsseveld wensen we de nabestaanden van Hennie Wisselink, in het bijzonder zijn kinderen en kleinkinderen, veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

NB: Zondag aanstaande zal voor de wedstrijd Sportclub Varsseveld – Warnsveldse Boys een minuut stilte worden gehouden, ter nagedachtenis aan Hennie. Tevens zal de wedstrijd met rouwbanden gespeeld worden.

Namens het bestuur van Sportclub Varsseveld,

Ronald Ruesink

Voorzitter