Dag allemaal,

Graag blijven we jullie op de hoogte houden van alles wat er gebeurt binnen het bestuur. Dit seizoen zullen we dat doen middels een update van de voorzitter.

Op onze reguliere bestuursvergadering van maandag 8 juli zijn weer veel verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Enkele willen we graag met jullie delen.

De wedstrijd van de Graafschap tegen Panachaiki, zaterdag 27 juli, aanvang 18.00 uur op Oberink gaat door. Hiervoor dient veel georganiseerd te worden o.a. het aanvragen van een vergunning, regelen tenten, de horeca en het zoeken van vrijwilligers. We hebben er veel nodig voor verschillende taken. We zijn hiermee nog niet rond, dus als je iets zou willen doen horen we dat heel graag!

We zullen het nieuwe kunstgrasveld nog officieel openen. Dit zal op zaterdag 14 september zijn. Hoe dit exact ingevuld gaat worden horen jullie natuurlijk nog maar het zal een programma voor alle leden met een sportieve invulling in de middag en een spetterend feest in de avond. Dus noteer deze datum vast in je agenda!

We hebben dit jaar 21 jeugdteams ingeschreven voor de KNVB competitie. Dit is vergelijkbaar met afgelopen seizoen.

We zoeken nog enkele vrijwilligers voor de kantine en ook enkele jeugdtrainers voor de jeugd van 7 tot 11 jaar. Mochten jullie interesse hebben meld je dan aub aan.

Dit is natuurlijk maar een greep uit alle punten maar ik hoop jullie op deze manier op de hoogte te houden van wat er zoal besproken wordt.

Met vriendelijke groet,

Ronald Ruesink
voorzitter