Dag allemaal,

Graag blijven we jullie op de hoogte houden van alles wat er gebeurt binnen het bestuur. Dit seizoen zullen we dat doen middels een update van de voorzitter. Voor iedereen is het vakantie maar voor een groot aantal vrijwilligers is het nu hard werken.

Op onze reguliere bestuursvergadering van begin augustus zijn weer veel verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Hieronder behandel ik de relevante zaken.

Opening kunstgrasveld

We zullen het nieuwe kunstgrasveld binnenkort officieel openen. Dit zal op zaterdag 14 september zijn. Hoe dit exact ingevuld gaat worden horen jullie natuurlijk nog, maar het zal een programma voor alle leden met een sportieve invulling in de middag en een spetterend feest in de avond. Dus noteer deze datum vast in je agenda! Ook kunnen we melden dat we Tb Investments bereid hebben gevonden om de boarding langs ons kunstgras te verzorgen, waarvoor hartelijk dank. We hopen dat ook dit aan het begin van de competitie klaar is.

Gebruik kunstgrasveld door de jeugd

Het kunstgras wordt nu veel bespeeld door jeugd uit het dorp, we staan dit toe, zolang dit geen overlast veroorzaakt. Het veld moet namelijk ook goed ingespeeld worden. We zien er streng op toe dat fietsen en auto’s geparkeerd worden waar dat hoort. Spreek de jeugd daar ook op aan. Minstens zo belangrijk roken op of rond het kunstgrasveld is verboden en vanzelfsprekend andere vormen van vuur ook. Schade aan ons nieuwe veld moet voorkomen worden.

Nieuwe seizoen

We hebben dit jaar 21 jeugdteams ingeschreven voor de KNVB competitie. Dit is vergelijkbaar met afgelopen seizoen. Het aantal seniorenteams is ook gelijk aan vorig jaar. Hoewel het derde en het vierde zijn samengevoegd is er een ‘nieuw’ achtste elftal bijgekomen.

Optocht

Binnenkort zijn er weer de volksfeesten. Omdat de optocht 50 jaar bestaat hebben we besloten om als voetbalclub mee te lopen met een elftal ‘senioren’ die in 1969 ook al voetbalden en dat nu nog steeds doen of een functie bij de vereniging vervullen. Ook laten we onze jongste categorie meelopen. De invulling geven we nog niet vrij.

Zoektocht naar vrijwilligers

We zoeken nog enkele vrijwilligers voor de kantine en ook enkele jeugdtrainers voor de jeugd van 7 tot 11 jaar. Mochten jullie interesse hebben meld je dan aub aan. Dit is natuurlijk maar een greep uit alle punten maar ik hoop jullie op deze manier op de hoogte te houden van wat er zoal besproken wordt.

Met vriendelijke groet,

Ronald Ruesink
voorzitter