Deelnemen aan Walking Football, een redelijk nieuwe voetbalvorm voor 60+ ers die nog lekker actief willen zijn, zit in de lift. Sportclub Varsseveld kan echter nog een aantal nieuwe leden gebruiken. Dus hebt u belangstelling, maak dan van deze gelegenheid gebruik Iedere donderdagochtend vanaf 10 uur wordt er getraind. Op dit moment wordt er sporadisch deelgenomen aan toernooitjes die af en toe georganiseerd worden.

Walking Football is serieus, er mag niet gerend worden, geen slidings, geen fysiek contact, daarentegen bestaat er ook geen buitenspel. Maar onderschat het niet, er is zeer zeker een behoorlijke inspanning nodig, de zweetdruppels vliegen over het veld en fanatiek is deze groep zeker. Onze groep start altijd om 9.30 uur met koffie/thee en gaan rond 10 uur het veld op. De training staat onder deskundige leiding van Peter Aal.

Peter AalBennie Wisselink
06-5370358706-53704685
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.