Sportclub Varsseveld bestaat 100 jaar

Dit laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan

Op 28 maart 2024 bestaat onze mooie vereniging precies 100 jaar. Deze dag wordt onder andere gevierd met een uitgave van een jubileumboek. Hiervoor is een redactie gevormd, die bestaat uit Gert-Jan Heijink, Gert Schuurman en Harry Breuker. De opmaak wordt verzorgd door Pieter Jan Duitshof.

Daarnaast is er een Jubileumcommissie gevormd, die bestaat uit Annelies Schuurman, Eric Heersink, Lucie Schuurman, Bertjan Piest en Marc Neijsen.

Om er een onvergetelijk jaar van te maken zullen diverse festiviteiten worden georganiseerd, die ook teruggrijpen naar het verleden, zoals de oude snertloop, de gala-avond en uiteraard mag een mooie voetbalwedstrijd niet ontbreken.

Onderstaand het jubileumprogramma

Om de hoogste kosten te dekken en de festiviteiten voor jong en oud beschikbaar te maken, wordt een verloting georganiseerd. De trekking is op 14 juni 2024. Deze verloting is tot stand gekomen dankzij vele sponsors die onze club een warm hart toedragen.

Heb je nog geen lot? Of wil je familie, buren of vrienden ook kans laten maken op een van de mooie prijzen, deel dan de link: 100jaarscvarsseveld.mylotify.com.

Nieuwsbrief Jubileumcommissie