Voetballen – trainen met naleving maatregelen en afspraken COVID-19

Het protocol is aangepast op 19 oktober 2020 na bekendmaking van de nieuwe maatregelen door de Rijksoverheid ten aanzien van het amateurvoetbal en nadere besluitvorming door het bestuur.

Van 5 tot 25 oktober kun jij als lid van de Rabobank weer jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. Mocht je lid (klant) zijn van de Rabobank, neem dan zeker nu even de moeite om te stemmen op onze mooie vereniging.

Het uitbrengen van jouw stem

Door in te loggen in de Rabobank-App of op de website van de Rabobank, kan dit via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap'. Daar kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Covid-19 slaat weer toe. Overal in het land zie je de besmettingen helaas weer toenemen. Dat heeft tot gevolg dat er ook weer nieuwe maatregelen zijn genomen. Daarom hebben we als bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering van oktober 2020 door te schuiven naar voorjaar 2021. We hopen dat we in onze kantine dan weer mensen mogen ontvangen.

Vandaag (2 oktober) hebben alle leden via de dgitale nieuwsbrief een kort verslag over het seizoen 2019/2020 ontvangen en de verwachtingen van het lopende seizoen 2020/2021. Als je geen e-mail hebt ontvangen, dan is jouw mailadres mogelijk nog niet toegevoegd aan onze verzendlijst. Als je voortaan onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen, dan kun je je aanmelden via de link op onze startpagina (helemaal naar onder scrollen).

Vanaf dit weekend worden de eerste officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen gespeeld. Sportclub Varsseveld heeft - net als de meeste andere sportverenigingen - een protocol opgesteld met als doel onze leden, bezoekende teams, begeleiders en andere gasten op een verantwoorde wijze te ontvangen op ons terrein.

Gisteren speelde het oud-Eerste tegen het huidige Eerste op sportpark Oberink. De 'oudjes' met Ritchy en Dave in hun gelederen konden lange tijd mee komen, maar naar mate de wedstrijd vorderde namen de jonkies toch meer afstand. Het was een prachtige avond met gezellige afsluiting. Onderstaand nog enkele foto's met dank aan Frits.

Vanaf week 32 starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Het bijzondere competitiejaar 2019-2020 is nog maar net achter de rug en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021 zijn alweer in volle gang.