Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Sportclub Varsseveld organiseert op vrijdag 10 februari en vrijdag 14 april twee workshops breed motorisch ontwikkelen, kortweg BMO. Deze workshops worden niet alleen georganiseerd voor haar jeugdtrainers, ook andere jeugdtrainers en belangstellenden van sportverenigingen uit Varsseveld alsook verenigen uit de gemeente Oude IJsselstreek zijn van harte welkom om deel te nemen. Mede door een bijdrage uit het lokaal sportakkoord kunnen we deze twee workshops organiseren. De workshops worden gegeven door Tristan Boekestijn, beweeg- en jeugdtrainer van De Graafschap. De avonden starten om 18.30.

Om de verduurzamingsplannen van de vereniging uit te kunnen voeren is er een goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering nodig. Deze extra Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op woensdag 8 februari om 20.00 uur in de kantine van sportpark Oberink.

De agenda voor deze vergadering is als volgt:

  1. Opening
  2. Nieuw bestuurslid Sponsorzaken – Jarik de Graaff
  3. Toelichting verduurzamingsplannen
  4. Stemming akkoord aangaan duurzaamheidslening bij de gemeente Oude IJsselstreek
  5. Stemming akkoord plaatsen zonnepanelen op de kleedkamers en de tribune
  6. Rondvraag

Meer informatie over de duurzaamheidslening via onderstaande twee links
Website AGEM
Website Regio8

Twee weken na het aangekondigde afscheid van Arno Heersink heeft Sportclub Varsseveld een nieuwe trainer aangesteld. Lars Krabbenborg uit Zieuwent neemt de taak volgend jaar over bij de tweede klasser. Na vijf jaar bij het Gaanderense VVG’25 zal de 36 jarige Zieuwentenaar vanaf komend seizoen in Varsseveld de scepter zwaaien.

De trainerscarrousel in de Achterhoek gaat verder. Aan het einde van dit seizoen vertrekt Arno Heersink als trainer van Sportclub Varsseveld. De trainer en spelersgroep vinden het na drie jaar tijd voor een nieuw gezicht voor de groep. Voor de trainer die zijn loopbaan bij Varsseveld begon en na meer dan 30 jaar weer terug kwam leek de cirkel rond.

Bij Vital is een geweldig idee ontstaan om in deze moeilijke tijden een aantal verenigingen in Varsseveld te supporten. Sportclub Varsseveld is daar één van!

Afgelopen week werden we geconfronteerd met het overlijden van Erik Geesink en Hans Ruesink. Beiden waren jarenlang trouw lid van onze club en hebben zich ook als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging.

Kom jij ons helpen??

Ongeveer een derde van de opbrengsten binnen de club komt voort uit de verkoop van eten en drinken in de kantine. Daarnaast willen we dat de kantine doordeweeks een ontmoetingsplek (soms zelfs opwarmplek) is voor trainers, leiders en ouders. Concreet hebben we nu mensen nodig die op zondagochtend, maandagavond en dinsdagavond een bardienst willen draaien. Als we deze diensten niet kunnen invullen, dan moeten we de kantine op die momenten sluiten.

In overleg met onze kantinebeheerster Anja Rothman kijk je naar waar we hulp kunnen gebruiken en welke tijd je daarvoor beschikbaar bent. Het mooiste is als er weer een roulerend rooster gemaakt kan worden, zodat niet 1 persoon iedere week dezelfde kantinedienst moet draaien. Vele handen maken ook hier licht werk.

Laten we er met z'n allen even de schouder onder zetten. Spreek Anja aan in de kantine of bel haar op 0638 393741 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.