Toegang tot Sportpark Oberink

Het protocol is aangepast op 27 november 2021 na bekendmaking van de nieuwe maatregelen door de Rijksoverheid ten aanzien van toegang tot sportaccommodaties en nadere besluitvorming door het bestuur.

Hierbij worden alle leden van Sportclub Varsseveld uitgenodigd voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, te houden op maandag 8 november 2021 om 20.00 uur in de kantine van sportpark Oberink. LET OP: Iedere aanwezige dient een geldig Corona Toegangsbewwijs (CTB) te tonen om toegang te krijgen tot de kantine.

De voetbaltrainingen bij de jeugd van Sc Varsseveld gaan weer van start.

Vanaf week 32 starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Lang niets meer gehoord over Walking Football bij sc Varsseveld? Nou laat 1 ding duidelijk zijn ... we hebben de afgelopen 2 jaar een enorme groei doorgemaakt. Aanvankelijk gestart met 8 deelnemers die geïnteresseerd waren om een balletje te trappen staan er nu 22 walking footballers op de ledenlijst. De leeftijd varieert van 56 tot 76 jaar. We zijn destijds gestart onder de leiding van trainer Peter Aal (één van de kartrekkers van het Walking Football-gebeuren) en momenteel trainen we onder de deskundige leiding van Adriaan van Weelden als trainer/speler.

Door de corona-perikelen heeft het op een lager pitje gestaan, maar nu mogen we weer. Op donderdagmorgen starten we om 09.30 uur met inloop en koffie waarna om 10.00 uur de warming-up begint en het einde van de training is 11.15 uur.

Alle spieren komen aan bod en een ieder geeft zelf aan waar voor hem de grens ligt qua inspanning. Daarna oefeningen met de bal en als afsluiting partijvorm. De regels van het Walking Football worden uiteraard in acht genomen: niet rennen – wel snelwandelen – bal tot op heuphoogte en geen slidings en geen fysiek contact. Er wordt niets geforceerd. Bijkomend voordeel is dat je merkt dat na verloop van tijd de conditie verbetert – de balbeheersing beter wordt en het positiespel vooruitgang boekt. Bij belangstelling nemen we soms deel aan een toernooivorm met buurtverenigingen. Denk hierbij aan clubs die ook aan Walking Football doen zoals vv Westendorp – DVC – vv Doetinchem - AD’69 – vv Etten. Het belangrijkste van samen sporten met senioren is een goede balans te vinden tussen lekker bewegen en het sociale aspect.

We hebben weer een actuele groepsfoto gemaakt van onze sterspelers. Hier volgen hun namen:

Achterste rij van links naar rechts: Gerrit Schuurman - Willy Somsen - Gerard Boenink - Herman Vreman - William Heusinkveld - Gert Sturris - Adriaan van Weelden - Ronnie Hendriksen - Freek te Mebel - Bennie Wisselink - Henk Hiddink

Onderste rij van links naar rechts: Jos Hebinck - Jos van den Berg - Han Eenink - Dick Diepenbroek - Jan ten Brinke - Chris Schuurman - Wim Diepenbroek - Nico Sturris.

Afwezig en dus niet op de foto: Han Boesveld – Arie ten Brinke – Frans Kuiperij.

Heb je interesse? Kom gerust eens kijken op een donderdagochtend en misschien ben jij wel de 23e man die met ons mee komt ballen.

Sportclub Varsseveld heeft de trainersstaf voor de selectieteams voor volgend jaar rond.

Maandagavond 31 mei van 17:45 - 19:15 kleurt Sc Varsseveld ORANJE!

We gaan dan voetballen als oranje, en IEDEREEN van 4-8 jaar en alle meisjes van 8-10 zijn van harte welkom! Meld je uiterlijk 24 mei aan via de QR-code op de flyer, of via deze link Het wordt super gezellig!!