Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Varsseveld is doorgestroomd naar de finale van de Achterhoek Cup. Op dinsdag 26 april werd er op het terrein van VIOD met 1-0 gewonnen van Trias uit Winterswijk. Kijk hier voor een wedstrijdverslag.

De finale wordt op zaterdag 25 juni om 19.00 gespeeld tegen de winnaar van de andere halve finale tussen sv Grol en SDOUC. Deze wedstrijd wordt wederom op het terrein van VIOD in Doetinchem gespeeld. Kaarten voor de finale kunnen nu al worden besteld via deze link.

Heren 1 heeft de halve finales van de Achterhoekcup bereikt, de tegenstander is Trias uit Winterswijk. De halve finale wordt gespeeld op dinsdag 26 april om 20.00 uur op neutraal terrein bij VIOD in Doetinchem. We hopen dat er veel supporters zullen afreizen om onze mannen aan te moedigen.

Woensdag 13 april om 20.00 uur Varsseveld 1 - VVG '25 O23

Ons eerste team heeft inmiddels de kwartfinales van de Achterhoekcup bereikt. Deze wedstrijd wordt op woensdag 13 april om 20.00 uur gespeeld op sportpark Oberink tegen het O23 team van VVG'25 uit Gaanderen. Het belooft mooi weer te worden, dus we rekenen op veel publiek.

Deze week ontvingen wij het droevige bericht dat afgelopen dinsdag onze oud-voorzitter en Lid van Verdienste Wim Wensink is overleden.

Wim was van 1996 tot 2000 voorzitter en de jaren daarvoor secretaris van onze vereniging en was nauw betrokken bij de organisatie van ons 75-jarige jubileum in 1999. Meer hierover inclusief de persoonlijke brijdage van Wim kun je hier lezen. Daarnaast was Wim ook in vele andere functies actief voor de club, wat er onder andere aan heeft bijgedragen hem tot Lid van Verdienste te benoemen.

Wij betreuren het afscheid te moeten nemen van een persoon die veel voor onze vereniging heeft betekend. Aanstaande zondag tijdens de wedstrijd van ons eerste team zullen wij op gepaste wijze stilstaan bij het overlijden van Wim.

Maandagavond 4 april is er van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid tot condoleren bij Afscheidscentrum Van Eldik

Toegang tot Sportpark Oberink

Het protocol is aangepast op 25 februari 2022 na bekendmaking van de nieuwe maatregelen door de Rijksoverheid ten aanzien van toegang tot sportaccommodaties en nadere besluitvorming door het bestuur.

Bijgaand treft u de notulen van de Algemene Ledenvergadering die op 8 november 2021 werd gehouden.

Download hier de notulen van de ALV

Theo Bruggink

Met ongeloof en enorme verslagenheid hebben we afgelopen woensdag vernomen dat onze op-en-top clubman en zeer geliefd lid van verdienste Theo Bruggink plotseling is overleden. Hij mocht slechts 63 jaar oud worden. Hoewel zijn gezondheid de laatste tijd te wensen overliet, werden we compleet overvallen door zijn dood. Theo was een prettige persoonlijkheid, die altijd in het belang van de club handelde. Theo was enorm begaan, vooral met de jeugd waar hij vooral de tweede en derde elftallen van een lichting onder zijn hoede had. Zelf was Theo een technisch begaafde middenvelder en later toen hij iets trager werd verdediger, die vooral tussen het derde en achtste team heeft gevoetbald, maar waar je altijd van op aan kon.