Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Kom jij ons helpen??

Ongeveer een derde van de opbrengsten binnen de club komt voort uit de verkoop van eten en drinken in de kantine. Daarnaast willen we dat de kantine doordeweeks een ontmoetingsplek (soms zelfs opwarmplek) is voor trainers, leiders en ouders. Concreet hebben we nu mensen nodig die op zondagochtend, maandagavond en dinsdagavond een bardienst willen draaien. Als we deze diensten niet kunnen invullen, dan moeten we de kantine op die momenten sluiten.

In overleg met onze kantinebeheerster Anja Rothman kijk je naar waar we hulp kunnen gebruiken en welke tijd je daarvoor beschikbaar bent. Het mooiste is als er weer een roulerend rooster gemaakt kan worden, zodat niet 1 persoon iedere week dezelfde kantinedienst moet draaien. Vele handen maken ook hier licht werk.

Laten we er met z'n allen even de schouder onder zetten. Spreek Anja aan in de kantine of bel haar op 0638 393741 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf week 32 starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Vanwege de voorspelde warmte is de aftrap van de wedstrijd verplaatst naar 20.00 uur!!

Klik hier voor de kaartverkoop.

Deze week ontvingen we het droevige bericht dat Fré te Mebel op 13 juli is overleden. Hij is net geen 75 jaar geworden. Fré was jarenlang betrokken bij onze vereniging. Lange tijd leider van verschillende teams en menig uurtje achter de bar doorgebracht om iedereen van een drankje of snack te voorzien. Juist als er op de meest ongunstige tijdstippen iemand uitviel in de bardienst, dan kon er altijd een beroep op hem worden gedaan.

Ook bij het klusteam was Fré een graag geziene gast. Gezellig onder mekaar oude verhalen vertellen, maar natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken. Alles is nog in het werk gesteld om Fré in de gelegenheid te stellen langs te komen bij het jaarlijkse etentje dat het klusteam onlangs organiseerde. Helaas liet de gezondheid van Fré het op het allerlaatste moment toch niet toe om nog aanwezig te zijn.

Afscheid nemen en condoleren kan op 18 juli tussen 19.00 en 19.30 uur bij Van Eldik. De uitvaart vindt de dag erna plaats. We wensen dochter Melissa en haar man Frank veel sterkte toe bij het verlies van hun (schoon)vader.

Varsseveld is doorgestroomd naar de finale van de Achterhoek Cup. Op dinsdag 26 april werd er op het terrein van VIOD met 1-0 gewonnen van Trias uit Winterswijk. Kijk hier voor een wedstrijdverslag.

De finale wordt op zaterdag 25 juni om 19.00 gespeeld tegen SDOUC. Deze wedstrijd wordt wederom op het terrein van VIOD in Doetinchem gespeeld. Kaarten voor de finale kunnen nu al worden besteld via deze link.

Heren 1 heeft de halve finales van de Achterhoekcup bereikt, de tegenstander is Trias uit Winterswijk. De halve finale wordt gespeeld op dinsdag 26 april om 20.00 uur op neutraal terrein bij VIOD in Doetinchem. We hopen dat er veel supporters zullen afreizen om onze mannen aan te moedigen.

Woensdag 13 april om 20.00 uur Varsseveld 1 - VVG '25 O23

Ons eerste team heeft inmiddels de kwartfinales van de Achterhoekcup bereikt. Deze wedstrijd wordt op woensdag 13 april om 20.00 uur gespeeld op sportpark Oberink tegen het O23 team van VVG'25 uit Gaanderen. Het belooft mooi weer te worden, dus we rekenen op veel publiek.