Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

De vereniging kreeg onlangs van Sportcentrum Vital een crosstrainer aangeboden. Deze kan gebruikt worden bij blessures en herstel, maar ook om zo eens uit te proberen. Deze crosstrainer staat in onze verzorgingsruimte waar op dinsdag en donderdagavond verzorgers/fysiotherapeuten aanwezig zijn. Loop gerust eens binnen en laat je informeren. Deze kan ook gebruikt worden, als je geen blessure hebt. Mits er plek is.

Geeft ons ook de mogelijkheid om de doorlopende actie van Vital onder de aandacht te brengen. Seniorleden van Sportclub Varsseveld kunnen voor € 30,- per maand onbeperkt sporten en van alle faciliteiten gebruik maken. Normaal bedraagt zo'n abonnement € 41,50 per maand. Een voordeel van € 11,50 per maand en dus € 138,- per jaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ritchy Klein Nibbelink van sportcentrum Vital (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor alle mogelijkheden bij Vital verwijzen we u naar de website www.vitalvarsseveld.nl.

NB: Ten overvloede voor scholieren en studenten geldt: jouw leeftijd, is jouw contributie.