Op zaterdag 14 september maken we er een feestje van op sportpark Oberink!

Vanaf 14.00 uur zullen we starten met een leuk en leerzaam programma voor onze jeugdleden. Hierbij zullen verdediger Ted van de Pavert, en de keepers Jordy Rondeel en Hidde Jurjus van de Graafschap aanwezig zijn, zij zullen ook actief mee doen. Deze middag wordt afgesloten met een broodje en wat drinken in de kantine. Het programma eindigt om 17.00 uur. Heb je je hiervoor nog niet opgegeven, geen probleem, kom gewoon op 14.00 uur op het sportpark en sluit gezellig aan!

Ted van de Pavert Hidde Jurjus Jordy Rondeel

Om 18.00 uur vervolgen we met een mix dwarstoernooi voor onze seniorenteams en jongens O19. Om 18,15 zal wethouder Ben Hiddinga het kunstgrasveld officieel openen. Dit toernooi zullen we afsluiten met een latje trap wedstrijd, waarbij de winnaar een mooie prijs wint; een week lang rondrijden in een Audi Etron. Ben je nog vergeten om je op te geven? Geen man overboord, kom en sluit gezellig aan aanmelden is niet nodig.

Aansluitend aan het toernooi vanaf 20.30 uur gaan de voetjes van de vloer in de kantine. Waan je in een Tiroler skihut met pullen Duits bier en broodjes braadworst, sluit aan in de polonaise en zing mee met de muziek van DJ ... Tannenbaum. Om het feest compleet te maken, verloten we deze avond een seizoenkaart van De Graafschap, iedereen die verkleed is loot mee ... Dus haal je dirndl of lederhose weer van zolder, neem je man, vrouw, vriend of vriendin mee onder de arm en vier met ons mee!

Nog even de agenda:

Tijd Activiteit
14:00 uur Start voetbalclinic met Hidde Jurjus, Jordy Rondeel en Ted van de Pavert (voor alle jeugdleden, ouders en belangstellenden welkom om te komen kijken)
15:15 uur Einde eerste deel clinic met Graafschap spelers en mogelijkheid voor foto's en handtekeningen voor de jeugdspelers
15:45 uur Vervolg clinic
16:30 uur Douchen en omkleden
16:45 - 17:00 uur Broodje knakworst, drinken en afsluiting in de kantine
17:30 uur Ontvangst genodigden in de bestuurskamer alsmede de wethouder
18:00 uur Ontvangst seniorenteams die meedoen met het mix dwarstoernooi, indelen teams en warmlopen (heeft jouw team zich al aangemeld?)
18:15 uur Formele opening kunstgrasveld door Wethouder Hiddinga
18:30 uur Start mixtoernooi
19:45 uur Einde mixtoernooi/start latje trap competitie
20:15 uur Winnaar bekend van de latje trap competitie/einde actief programma
20:30 uur Start Oktoberfest
(iedereen is welkom, geen entree, neem vrienden of vriendinnen mee, we gaan er een gezellige avond van maken, wie verkleed is ontvangt een lot om mee te dingen naar de seizoenkaart van De Graafschap. Aanmelden niet nodig)