Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Het kabinet heeft besloten om buitensport voor de jeugd (tot en met jeugd onder 19) onder voorwaarden toe te staan vanaf 29 april. Sportclub Varsseveld zal er alles aan doen om dit op een verantwoorde manier mogelijk te maken.

Gezondheid en veiligheid zijn en blijven altijd het uitgangspunt. Wij zullen de richtlijnen van het RIVM en de gemeente uiteraard strikt opvolgen. De komende dagen worden plannen uitgewerkt om ons sportpark weer toegankelijk te maken voor onze jeugdleden en mogelijk ook voor jeugdleden van andere sportverenigingen en niet-leden.

Het bestuur van Sportclub Varsseveld is verheugd dat de club op deze wijze haar maatschappelijke rol weer kan vervullen. We vragen alle betrokkenen om de discipline en flexibiliteit te laten zien, die nodig is om dit plan op een verantwoorde manier uit te kunnen voeren.

Wij verheugen ons er op om ons prachtige Sportpark Oberink weer te kunnen benutten. We komen uiterlijk dinsdag 28 april met een nadere uitwerking.