Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Toegang tot Sportpark Oberink

Het protocol is aangepast op 27 januari 2022 na bekendmaking van de nieuwe maatregelen door de Rijksoverheid ten aanzien van toegang tot sportaccommodaties en nadere besluitvorming door het bestuur.

De maatregelen gelden met ingang van donderdag 27 januari voor onbepaalde tijd.

Iedereen is weer welkom op ons sportpark.

Alle aanwezigen op ons sportpark dienen zich te houden aan de volgende regels:

  • Voetballers van 18 jaar en ouder hebben alleen toegang tot de kleedkamers, de toiletten en de instructieruimte met een geldig Corona Toegangsbewijs (CTB, ook wel QR-code);
  • Alle voetballers van 18 jaar en ouder die geen geldig CTB kunnen tonen, dienen zich buiten om te kleden of omgekleed op het sportpark te komen;
  • Voetballers van 13 jaar en ouder en alle teambegeleiders moeten een mondkapje dragen in de kleedkamers en toiletten. Tijdens het douchen is het uiteraard toegestaan om geen mondkapje te dragen.
  • Op de buitengedeelten van het sportpark is er voor niemand een CTB nodig, houd hier wel anderhalve meter afstand in acht;
  • Voor de toegang tot de kantine moet iedere persoon boven de 18 jaar een geldig CTB kunnen tonen. Uitzondering voor mensen die alleen iets afhalen bij de bar en direct weer naar buiten lopen.
  • In de gebouwen op ons sportcomplex is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Op een zitplaats mag het mondkapje afgedaan worden. Er moet altijd anderhalve meter afstand gehouden worden.
  • Als je in de kantine blijft, bijvoorbeeld om te eten of te drinken, dan is een zitplaats verplicht. Er zijn maximaal 50 zitplaatsen beschikbaar in de kantine. Er zijn geen sta-plaatsen, dus blijven staan is niet toegestaan.

We hopen dat we samen zo goed mogelijk uitvoering kunnen geven aan de maatregelen van de overheid. We vertrouwen erop dat iedereen meewerkt aan dit beleid. Laten we samen trots zijn op onze vrijwilligers, die steeds weer voor ons klaar staan.

Tot slot

Het naleven van de regels is belangrijk. Houdt elkaar alert en wijs elkaar op de regels!
Dit is een dynamisch protocol. Het protocol zal door het bestuur worden aangepast bij wijzigingen in het beleid van de Rijksoverheid.