Toegang tot sportkantine

Het protocol is aangepast op 25 september 2021 na bekendmaking van de nieuwe maatregelen door de Rijksoverheid ten aanzien van gebruik sportkantines en nadere besluitvorming door het bestuur.

De maatregelen gelden met ingang van zaterdag 25 september voor onbepaalde tijd.

Sportpark Oberink blijft open voor alle bezoekers, de 1.5 meter afstand wordt losgelaten en kleedkamers en toiletten zijn weer volledig toegankelijk zonder corona richtlijnen.

Nieuw zijn de regels voor de kantine. Voor gebruik van de horeca is een corona toegangsbewijs (CTB) voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Voor sportkantines is een uitzondering gemaakt en bestaat de mogelijkheid om een afhaalloket in te richten. We delen de kantine daarom op in twee zone’s: afhaalloket en kantine.

Afhaalloket: In de kantine kan drinken en/of eten besteld en afgehaald worden bij de bar achter het lint. Je gaat de kantine in via de reguliere ingang en je verlaat de kantine via de ‘achteruitgang’. Zodra het eten/drinken is ontvangen ga je direct naar buiten. Buiten op het terras kan normaal plaatsgenomen worden. Een coronatoegangsbewijs is daar niet nodig.
LET OP: glaswerk mag niet verder dan het terras meegenomen worden.

Kantine: Bestellingen mogen ook in de kantine genuttigd worden na vertoon van een corona toegangsbewijs. Op drukke dagen doen we de volledige coronacheck met behulp van de corona check-app. Op andere momenten zullen we ‘aan tafel’ controleren. Deze maatregelen gelden tijdens alle openingstijden van de kantine.

We hopen dat we samen zo goed mogelijk uitvoering kunnen geven aan de maatregelen van de overheid. We vertrouwen erop dat iedereen meewerkt aan dit beleid. Laten we samen trots zijn op onze kantinemedewerkers, die steeds weer voor ons klaar staan.

Tot slot

Het naleven van de regels is belangrijk. Houdt elkaar alert en wijs elkaar op de regels! Dit is een dynamisch protocol. Het protocol zal door het bestuur worden aangepast bij wijzigingen in het beleid van de Rijksoverheid. Als bestuur zijn we bezig om voor de senioren alternatieve sportmogelijkheden te bedenken. Hierover de komende dagen meer.