Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Sportclub Varsseveld en trainer/coach Arno Heersink gaan ook in het seizoen 2021-2022 met elkaar verder.

Heersink is voor het eerste jaar hoofdcoach bij Varsseveld en is bezig met het inpassen van een aantal jeugdspelers in de huidige selectie. Varsseveld acteert momenteel in de tweede klasse. Dit seizoen werden slechts enkele wedstrijden voor de competitie gespeeld. "De onderlinge verstandhouding is ondanks de crisis goed te noemen en iedereen heeft plezier in de trainingen. Nu maar hopen dat we snel weer wedstrijden kunnen spelen", aldus Heersink. Namens het bestuur reageert hoofd technische zaken Hans Wossink: "De intentie is natuurlijk altijd om meerjarig met elkaar door te gaan. Van dit eerste jaar is er over resultaten weinig te melden. Wel dat ons gevoel goed is en dat we met Arno iemand in huis hebben die de club tot in de haarvaten kent en daar ook het beste probeert uit te halen".

Arno Heersink