Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Deze week ontvingen we het droevige bericht dat Fré te Mebel op 13 juli is overleden. Hij is net geen 75 jaar geworden. Fré was jarenlang betrokken bij onze vereniging. Lange tijd leider van verschillende teams en menig uurtje achter de bar doorgebracht om iedereen van een drankje of snack te voorzien. Juist als er op de meest ongunstige tijdstippen iemand uitviel in de bardienst, dan kon er altijd een beroep op hem worden gedaan.

Ook bij het klusteam was Fré een graag geziene gast. Gezellig onder mekaar oude verhalen vertellen, maar natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken. Alles is nog in het werk gesteld om Fré in de gelegenheid te stellen langs te komen bij het jaarlijkse etentje dat het klusteam onlangs organiseerde. Helaas liet de gezondheid van Fré het op het allerlaatste moment toch niet toe om nog aanwezig te zijn.

Afscheid nemen en condoleren kan op 18 juli tussen 19.00 en 19.30 uur bij Van Eldik. De uitvaart vindt de dag erna plaats. We wensen dochter Melissa en haar man Frank veel sterkte toe bij het verlies van hun (schoon)vader.