Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Kom jij ons helpen??

Ongeveer een derde van de opbrengsten binnen de club komt voort uit de verkoop van eten en drinken in de kantine. Daarnaast willen we dat de kantine doordeweeks een ontmoetingsplek (soms zelfs opwarmplek) is voor trainers, leiders en ouders. Concreet hebben we nu mensen nodig die op zondagochtend, maandagavond en dinsdagavond een bardienst willen draaien. Als we deze diensten niet kunnen invullen, dan moeten we de kantine op die momenten sluiten.

In overleg met onze kantinebeheerster Anja Rothman kijk je naar waar we hulp kunnen gebruiken en welke tijd je daarvoor beschikbaar bent. Het mooiste is als er weer een roulerend rooster gemaakt kan worden, zodat niet 1 persoon iedere week dezelfde kantinedienst moet draaien. Vele handen maken ook hier licht werk.

Laten we er met z'n allen even de schouder onder zetten. Spreek Anja aan in de kantine of bel haar op 0638 393741 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.