Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Afgelopen week werden we geconfronteerd met het overlijden van Erik Geesink en Hans Ruesink. Beiden waren jarenlang trouw lid van onze club en hebben zich ook als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging.

Op woensdag kregen we het bericht van het plotselinge overlijden van Erik. Tijdens zijn werk bij een klant op bezoek werd een hartstilstand hem fataal. Erik werd slechts 59 jaar.
Erik kreeg vooral bekendheid in Varsseveld door zijn jarenlange aanwezigheid in Varsseveld 1 tijdens de succesperiode in de jaren 80 en begin jaren 90, waarin Varsseveld opklom van de vierde naar de tweede klasse. Robuuste voorstopper, lange zwarte haren en in zijn vrije tijd op klompen langs de lijn. Ongezouten kritiek geven was hij goed in, waardoor hij af en toe als wat controversioneel te boek stond, maar vooral karakteristiek en bovenal een grote mond en een klein hart. Enkele jaren geleden nam hij afscheid als leider van het 40 Plus team, daarna viel hij af en toe nog als leider in bij het derde. Voetbal nam een enorm belangrijke plaats in zijn leven.
Condoleren is mogelijk op maandag 14 november vanaf 19.00 uur bij Van Eldik in de Oranjestraat.

Links op de foto Erik Geesink naast erelid Gert Sturris

Ook hebben we deze week afscheid moeten nemen van ons trouwe lid Hans Ruesink. Donderdag overleed Hans op 57 jarige leeftijd, na een kort ziekbed. Hans was sinds mensenheugenis lid van onze vereniging. De afgelopen jaren was Hans leider en grensrechter van het zevende elftal. Ook viel hij nog steeds in als keeper in het zevende. Tot twee jaar terug speelde Hans bij het 40 Plus team van Sportclub Varsseveld en kwam altijd met dochter Desi, naar het voetbal.
Condoleren is mogelijk op dinsdag 15 november vanaf 19.00 uur bij Van Eldik aan de Oranjestraat.

Op de foto staand rechts Hans Ruesink met het 40+ team

Binnen sportclub Varsseveld zullen de betrokken seniorenelftallen de eerstvolgende wedstrijd met rouwbanden spelen en een minuut stilte houden. Ook ons eerste elftal speelt zondagmiddag met rouwbanden.
Wij wensen beide families veel sterkte met het verwerken van dit verlies en binnen Sportclub Varsseveld denken we met plezier terug aan deze markante personen, die hun steentje op hun eigen manier hebben bijgedragen aan onze club.