Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Bij Vital is een geweldig idee ontstaan om in deze moeilijke tijden een aantal verenigingen in Varsseveld te supporten. Sportclub Varsseveld is daar één van!

Op zondag 18 december worden er van 09:00 tot 13:00 uur verschillende etappes met lessen van een half uur gepland. Per les kunnen er 10 volwassenen deelnemen, bij de jeugd (t/m 14 jaar) kunnen dat er soms iets meer zijn. Het voorlopige schema vind je hieronder.

Het idee is dat je je met zoveel mogelijk spelers van je team inschrijft voor één of meerdere lessen. Er wordt geen verplichte entree gevraagd, maar het doel is dat je als team een vrije gift doneert. Deze vrij gift kun je natuurlijk op verschillende manieren bij elkaar verzamelen. Bijvoorbeeld door statiegeldflessen op te halen of door je te laten sponsoren door je vrienden/familie/bekenden. Deze vrije gift lever je dan in bij Vital. Vital voegt daar zelf per les nog een bedrag aan toe en verdeelt vervolgens de totale opbrengst onder drie Varsseveldse verenigingen; sportclub Varsseveld, de VCV en zwemvereniging DOS.