Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

De trainerscarrousel in de Achterhoek gaat verder. Aan het einde van dit seizoen vertrekt Arno Heersink als trainer van Sportclub Varsseveld. De trainer en spelersgroep vinden het na drie jaar tijd voor een nieuw gezicht voor de groep. Voor de trainer die zijn loopbaan bij Varsseveld begon en na meer dan 30 jaar weer terug kwam leek de cirkel rond.

"De afgelopen weken hebben we geƫvalueerd, in overleg met het bestuur hebben we besloten om te stoppen. We hebben samen met deze groep belangrijke stappen gemaakt. Ik hoop deze drie jaar nu goed af te ronden", aldus de 62 jarige trainer. Sportclub Varsseveld gaat op zoek naar een nieuwe trainer. "Arno heeft echt goed werk geleverd en heeft veel jeugd ingepast in de selectie de afgelopen jaren. Voor de volgende stap kan een nieuw gezicht wellicht helpen. Als bestuur zijn we hierin vooral volgend. Aan de andere kant is het ook jammer. Arno is een echte clubman en kent de vereniging tot in de haarvaten", aldus Bjorn Heezen, Bestuurslid Technische Zaken bij Sportclub Varsseveld.