Teamfoto's senioren

Nu de teamfoto's van de senioren te zien zijn in ons jubileumboek, zijn ze vanaf heden ook te vinden op de pagina's van de specifieke teams. Ze zijn gemaakt aan het begin van het seizoen 2023/2024. Bekijk een voorbeeld hier.

UPDATE: Nieuwe gallery feestavond

Naast de foto's van de jubileumloop kun je nu ook de foto's bekijken van de feestavond, die gehouden werd op donderdag 28 maart 2024, in het kader van ons 100-jarig jubileum. Bekijk ze hier!

Voor wie en wanneer is het?

Voor spelers uit de o11, o13, o15, o17, o19 en de senioren van SC Varsseveld. Ook trainers/leiders zijn van harte welkom, dus daag ze uit en maak ze in!

Er zijn twee toernooidagen:

  • Vrijdag 11 Januari voor de o19 en de senioren. Inloop: 19:00u, start: 19:30u
  • Zondag 13 Januari voor de o11 t/m o17. Inloop: 10:00u, start: 10:30u

Hoe werkt het?

We spelen in poules van 4 tot 6 teams. Een team bestaat uit 2 spelers. Het zijn aftrapwedstrijden van 10 minuten per wedstrijd. De keus voor de club is vrij, dit dient echter wel vooraf aangegeven te worden voor het gehele toernooi. Bij genoeg deelname: achtste-, kwart-, halve-, en finale. Verliezers naar de “verliezerspoule” (Bij voldoende aanmeldingen).  Er mag niet gekozen worden uit Classic XI en Adidas All Stars!

Hoe doe ik mee?

  • Kies je teammaat. Hierbij heb je vrij keuze, maar houd je wel aan de groepenindeling (o19 mag met senioren, bij andere teams gelijk aan je eigen lichting).
  • Bedenk een naam voor je team.
  • Kies een club van FIFA 2019.
  • Schrijf je samen in. Heb je nog geen teamgenootje, geef dit aan, dan proberen wij het te regelen.

Je kan je inschrijven door middel van een whatsapp berichtje naar Luuk Seinhorst: 0632013478.

Wat kost het en wat krijg ik daarvoor, behalve een hoop lol?

Door een bijdrage vanuit de club, kunnen we de deelnamekosten dit jaar verlagen. We vragen per deelnemer een eigen bijdrage van €5,-. (€10,- per team dus). Met deze inkomsten dekken we de kosten van de (externe) toernooiorganisatie, enkele prijzen voor de winnaars en een paar hapjes en (voor de jeugd) drankjes. Andere/meer versnaperingen voor eigen rekening. 

Wat kan ik verwachten?

Een professioneel geregeld en spannend FIFA toernooi waarbij voor alle apparatuur is gezorgd.

En als ik nog vragen heb?

Dan neem je contact op met:
Luuk Seinhorst, 06 3201 3478