Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Van de bestuurstafel

Het is medio maart en we hadden gehoopt weer lekker aan het voetballen te zijn met zijn allen. Voor de winterstop zat het weer lekker mee en is er maar weinig afgelast. Helaas voor ons voetballers zijn de weergoden het ons in het begin van 2018 niet zo heel goed gezind geweest.

De laatste 'van de bestuurstafel' was van juli, dus hoog tijd voor een update!

Nadat de vakanties waren afgelopen en het voetbalseizoen 2017/2018 was gestart vond op maandag 23 oktober jl. onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.

Het seizoen 2016 – 2017 zit er alweer op. Wat is het weer voorbij gevlogen! Mooie wedstrijden zijn er gespeeld, verliespartijen geïncasseerd en overwinningen gevierd.

Heel Varsseveld is in de ban van de voetbalplaatjes. De kinderen vertellen hun ouders wat er gekocht moet worden bij de Coöp, de buren sparen mee, op het voetbalveld worden plaatjes geruild, in het dorp word je aangesproken door iemand die zegt jou dubbel te hebben en de foto’s van plaatjes op de whatsapp groepen zijn niet meer te tellen.

Goede voornemens ...

Op 25 januari 2016 werden we gekozen tot nieuw bestuur. Wij kijken terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we hard gewerkt hebben aan de structuur en organisatie, een jaar waarin we zaken zijn gaan vastleggen, een jaar waarin we een recordaantal leden hadden dat de ledenvergadering bezocht, het jaar waarin we weer een mooi aantal nieuwe sponsoren mochten verwelkomen en ook het jaar waarin we een geweldige tweede editie hadden van Carbid Ludiek.