Dag allemaal,

Graag blijven we jullie op de hoogte houden van alles wat er gebeurt binnen het bestuur. Dit seizoen zullen we dat doen middels een update van de voorzitter.

Op onze reguliere bestuursvergadering van maandag 8 juli zijn weer veel verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Enkele willen we graag met jullie delen.

Het is medio maart en we hadden gehoopt weer lekker aan het voetballen te zijn met zijn allen. Voor de winterstop zat het weer lekker mee en is er maar weinig afgelast. Helaas voor ons voetballers zijn de weergoden het ons in het begin van 2018 niet zo heel goed gezind geweest.

De laatste 'van de bestuurstafel' was van juli, dus hoog tijd voor een update!

Nadat de vakanties waren afgelopen en het voetbalseizoen 2017/2018 was gestart vond op maandag 23 oktober jl. onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.

Het seizoen 2016 – 2017 zit er alweer op. Wat is het weer voorbij gevlogen! Mooie wedstrijden zijn er gespeeld, verliespartijen geïncasseerd en overwinningen gevierd.

Heel Varsseveld is in de ban van de voetbalplaatjes. De kinderen vertellen hun ouders wat er gekocht moet worden bij de Coöp, de buren sparen mee, op het voetbalveld worden plaatjes geruild, in het dorp word je aangesproken door iemand die zegt jou dubbel te hebben en de foto’s van plaatjes op de whatsapp groepen zijn niet meer te tellen.