Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

De laatste 'van de bestuurstafel' was van juli, dus hoog tijd voor een update!

Nadat de vakanties waren afgelopen en het voetbalseizoen 2017/2018 was gestart vond op maandag 23 oktober jl. onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Deze vergadering werd door 64 leden bezocht, een redelijke opkomst. Tijdens deze vergadering hebben we verslag gedaan van het afgelopen seizoen en op sommige punten werd vast vooruit gekeken naar dit lopende seizoen.

Tijdens de vergadering kwam er een vraag vanuit de kascommissie of het een idee is om eens in de 3 jaar een accountant naar de cijfers te laten kijken. Binnen het bestuur is dit besproken, en wij zijn van mening dat we het geld wat we hier aan kwijt zouden zijn liever anders besteden. Wel heeft ons dit doen besluiten om eens in de 2 tot 3 jaar een fiscalist te raadplegen om te bekijken wat er fiscaal voor ons verandert en of er op andere punten nog iets te halen is. We willen hiervoor binnen de club zoeken naar zo’n specialist. Tevens is er in het bestuur gesproken over de vrijwilligers-bijdrage , hier komen we op terug. De notulen van deze vergadering zullen binnenkort ook op deze website gepubliceerd worden.

Tijdens deze vergadering hebben we afscheid genomen van onze bestuursleden Bas Arentsen en Peter Prinsen. Beiden traden af en waren niet herkiesbaar. Als opvolgers werden André Diepenbroek en Eric Heersink benoemd. Beide heren zijn reeds aanwezig geweest bij onze bestuursvergaderingen, dus al helemaal ingeburgerd.

André neemt het accomodatiebeheer voor zijn rekening. Voor de inkooptaken willen we een extra persoon inzetten om het takenpakket wat te verlichten en te spreiden. Hiervoor hebben we reeds de eerste gesprekken met een kandidaat gehad. Bas Arentsen zal voorlopig nog de kantinezaken blijven doen.

Eric Heersink zal de sponsorzaken en PR gaan beheren. Een van de eerste actiepunten zal het vernieuwen van onze website zijn.

Zoals de meesten wellicht al gehoord of gezien hebben, zijn we gestart met walking voetbal. De eerste trainingen olv een gediplomeerde trainer zijn geweest en waren erg leuk , alle deelnemers waren enthousiast. Echter zouden we deze groep nog wel graag uitbreiden. Daarom zullen we binnenkort een flyer huis aan huis verspreiden om walking voetbal binnen sportclub Varsseveld te promoten.

De winterstop staat alweer bijna voor de deur. Wij hopen dat iedereen een leuke, sportieve en gezellige eerste seizoenshelft heeft gehad!

Wij wensen al onze leden, supporters, donateurs en sponsoren hele fijne feestdagen en graag zien we jullie allemaal op oudejaarsdag bij Carbid Ludiek op Oberink!