Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Het seizoen 2016 – 2017 zit er alweer op. Wat is het weer voorbij gevlogen! Mooie wedstrijden zijn er gespeeld, verliespartijen geïncasseerd en overwinningen gevierd. De afgelopen weken zijn er veel festiviteiten geweest op het sportpark. Zo was er de familiedag, hebben we de bekerfinales voor jeugd en senioren gefaciliteerd, hebben we de jaarlijkse vrijwilligersdag gehouden en was er weer het Ten Brinke Bouw Toernooi. Een uitgebreide evaluatie van afgelopen seizoen zullen we houden op de komende jaarvergadering. Zet deze vast in de agenda: maandag 23 oktober. Het zou leuk zijn als je erbij bent!

Terwijl onze leden er even een paar maanden tussenuit gaan, gaat het bestuur gestaag door. Zo heeft de projectgroep “Kunstgras op Oberink“ inmiddels een aantal inspiratieavonden gehad waarvoor verschillende aannemers zijn uitgenodigd om over het technische aspect van een mogelijk kunstgrasveld te praten. Ook het financiële plaatje wordt nog goed onderzocht voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt.

Na vele schetsen en tekeningen is het ontwerp voor ons nieuwe terras klaar. Hoewel het een forse investering is denken wij er toch goed aan te doen om het terras aan te passen. Door gebruik te maken van duurzame materialen wordt het toekomstig onderhoud tot een minimum beperkt. Het nieuwe terras voldoet dan aan de eisen van de KNVB zodat er ook tijdens wedstrijden op het hoofdveld een biertje uit de fles gedronken mag worden. Als alles loopt zoals gepland kunnen we hier bij aanvang van volgend seizoen ( of tijdens de kermis) al gebruik van maken!

Wij kijken alweer uit naar het seizoen 2017-2018 waarin we met 2 extra seniorenteams van start gaan plus nog een recreatief 35+ heren team. Inmiddels zijn de teams weer ( bijna ) allemaal ingedeeld , zijn de trainers en leiders bekend en is iedereen na de zomerstop weer welkom op “Oberink”.

We hebben ook nog iets nieuws opgezet: een adviesraad. Twee keer per jaar gaat deze raad , bestaande uit 8 personen , samen met het bestuur om de tafel zitten om te bespreken wat er goed gaat maar ook om aan te geven wat er juist niet goed gaat of wat er zou kunnen verbeteren. We denken dat we de juiste mensen voor deze raad hebben gevonden : Anita Weening, Suzanne Wisselink, Yannick Rougoor, Roeland Scheuter, Marc Neyssen, Wiebe Sturris, Willy Luimes en Henk Houwer.

De sportclub bruist, de sportclub leeft!

Wij hebben er met ons allen vertrouwen in dat we deze lijn vast kunnen houden en voort kunnen zetten, samen met jullie!

Bedankt voor afgelopen seizoen, we wensen jullie allemaal een fijne vakantie en tot in september!