Nieuwsbrief ontvangen?

LET OP: De nieuwsbrief is NIET automatisch gekoppeld aan je SPORTLINK-account. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, of is je e-mailadres gewijzigd? Geef dan het (nieuwe) e-mailadres door d.m.v. het formulier onderaan de website!

Goede voornemens ...

Op 25 januari 2016 werden we gekozen tot nieuw bestuur. Wij kijken terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we hard gewerkt hebben aan de structuur en organisatie, een jaar waarin we zaken zijn gaan vastleggen, een jaar waarin we een recordaantal leden hadden dat de ledenvergadering bezocht, het jaar waarin we weer een mooi aantal nieuwe sponsoren mochten verwelkomen en ook het jaar waarin we een geweldige tweede editie hadden van Carbid Ludiek. We willen echter niet te lang terug kijken, wij kijken liever vooruit. We hebben plannen en voornemens genoeg ...

Een paar van deze voornemens willen we graag delen:

  • Een belangrijk speerpunt is onze jeugd. We hebben reeds eerder meer budget vrijgemaakt voor de jeugd om het niveau en spelvreugd naar een hoger plan te tillen. Hier is voor een heel groot gedeelte reeds invulling aan gegeven. We zullen hier de komende tijd verder gaan finetunen.
  • In kleiner comité zullen de mogelijk- en onmogelijkheden worden besproken voor de aanleg van een kunstgrasveld.
  • Door onze formateurs is vorig jaar aangegeven dat het goed zou zijn een adviesraad in het leven te roepen. Ook hiermee gaan we aan de slag.
  • We willen continue blijven werken aan de optimalisatie en verfraaiing van ons sportpark met de inzet van onze klusteams. De opdracht voor de aanleg van de doelenstoep is reeds gegeven. Er loopt een test voor een nieuw systeem voor de opslag van de ballen in combinatie met de herinrichting van het ballenhok. Ook is er de afgelopen weken hard gewerkt om de kledingbalie te vernieuwen.
  • Ook willen we een stap gaan maken in het extra inzetten van onze accommodatie om zo meer inkomsten te genereren. Zo hebben we ons bijvoorbeeld al ingeschreven bij de KNVB om onze accommodatie ter beschikking te stellen in het weekend van 27 en 28 mei voor de bekerfinales in de B-categorie. Tijdens deze wedstrijden wordt er veel publiek verwacht.
  • We zullen ook in 2017 tal van mooie activiteiten (laten) organiseren bij de club, waaronder activiteiten met het oog op het EK damesvoetbal. Hiervoor is een projectgroep opgezet. Er is een actuele activiteitenkalender op de site terug te vinden via Nieuws -> Activiteitenkalender (of via http://scvarsseveld.nl/nieuws/activiteitenkalender)

Met onder andere deze speerpunten hopen we voor onze leden en bezoekers van de sportclub goede randvoorwaarden te creëren zodat iedereen met veel plezier op Oberink komt en iedereen op een prettige manier kan voetballen. Hopelijk kunnen we dan met ons allen nog een aantal mooie kampioensfeestjes vieren dit jaar!