Dag allemaal,

Graag blijven we jullie op de hoogte houden van alles wat er zoal besproken wordt binnen het bestuur. Dit seizoen zullen we dat doen middels een update van de voorzitter.

Op onze reguliere bestuursvergadering van maandag 02 september zijn weer veel verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Enkele willen we graag met jullie delen.

Financieel

Het is als club best lastig om alle eindjes aan elkaar te knopen. De subsidies worden minder, aantal leden loopt iets terug en alles wordt duurder. Daarom doen we aan allerlei verschillende acties mee om geld binnen te halen en zo de club gezond te houden. Binnenkort is het weer tijd voor 2 acties: de Rabobank Clubkas Campagne, waarvoor je van de bank per post of per mail een stemcode hebt ontvangen, en de Grote Clubactie. We hopen dat jullie allemaal massaal zullen meedoen om zo de club financieel sterker te maken wat uiteindelijk in ons aller belang is. Alvast bedankt.

Optocht / Vogelschieten

Sinds lange tijd hebben we als club weer deelgenomen aan de optocht. Vanwege de 50e optocht doken we 50 jaar terug de tijd in : de talenten van toen, voetballen nu nog steeds. Zowel de jongste jeugd liep mee alsook veel van onze glorie. Zowel oud als jong hartelijk dank, ik denk dat we veel goodwill hebben gekweekt. Ook was het de eerste keer in lange tijd dat het koningsschieten tijdens de Varsseveldse kermis niet op Oberink werd gehouden. Van te voren waren er zo links en rechts wat bedenkingen maar we mogen concluderen dat het, ondanks een paar kleine schoonheidsfoutjes, een geslaagd evenement was.

Opening kunstgras

Zaterdag 14 september zal er ’s middags een programma voor de jeugd zijn en daarna voor de senioren. Vanaf 20.30 uur zal het feest zijn in de kantine. Iedereen die Sportclub een warm hart toedraagt is dan natuurlijk welkom. We rekenen op een hoge opkomst!

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen club. We mogen op zich niet klagen over het aantal vrijwilligers maar we zoeken er nog enkele. Voor de zaterdag zijn we nog op zoek naar enkele gastvrouwen/heren. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Jolanda Wonnink of met Astrid Radstake. Voor de kantine zoeken we nog iemand die achter de bar staat voor de donderdag-avond, van ca. 19.30 uur tot ca. 00.15 uur. Lijkt je dit leuk neem dan contact op met Anja Rothman.

Dit is natuurlijk maar een greep uit alle punten maar ik hoop jullie op deze manier op de hoogte te houden van wat er zoal besproken wordt.

Met vriendelijke groet,

Ronald Ruesink
voorzitter