Dag allemaal,

Graag blijven we jullie op de hoogte houden van alles wat er zoal besproken wordt binnen het bestuur. Dit seizoen zullen we dat doen middels een update van de voorzitter.

Op onze reguliere bestuursvergadering van maandag 7 oktober zijn weer veel verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Enkele willen we graag met jullie delen.

Kunstgras

Het kunstgrasveld is volop in gebruik, we horen bijna alleen maar positieve geluiden omtrent het gebruik. We vragen wel aan een ieder om het veld te gebruiken waar het voor bedoeld is namelijk om er op te voetballen. Daar horen geen scooters of fietsen bij, in ieder geval niet op het veld, en ook geen afval, kauwgom, papier e.d. Ga er dus mee om zoals het hoort!
In verband met de benodigde machines voor het onderhoud van het kunstgrasveld gaan we bekijken of de opslagruimte vergroot kan worden. Dit zal dan zijn tussen de huidige opslagruimte en de tribune. Eerst zullen we bekijken wat de kosten hiervoor zijn.

Onderling toernooi

Tijdens de opening van het kunstgrasveld op zaterdag 14 september is er ook een onderling toernooi gespeeld waarbij de deelnemers willekeurig in een team werden ingedeeld. Dit gaf mooie, spannende wedstrijden te zien waar iedereen plezier aan beleefde. Ook het “latje schieten “ was een leuke bezigheid. We zijn van plan om zowel het toernooi alsook het “latje schieten “ jaarlijks te gaan doen. Hoe, wanneer en in welke vorm dat bekijken we nog.

Adviesraad

In september is de adviesraad ook weer bij elkaar geweest. Met een afvaardiging uit alle geledingen van sportclub is er gesproken over oa het rookbeleid, openingstijden kantine, indeling wedstrijden, bezetting kunstgras enzovoort, enzovoort. Ik denk dat de adviesraad een goede aanvulling is voor het bestuur om te weten wat er zoal in de club leeft. Ieder jaar komen we 2 x samen, mocht je interesse hebben om daar deel van uit te maken meld dit dan even aan mij.

Algemene Ledenvergadering

Maandag 4 november is er de Algemene Ledenvergadering. Hier wordt vooral het afgelopen jaar belicht en een klein beetje vooruit gekeken naar het lopende seizoen. Mocht je speciale vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je dit ook vooraf doorgeven aan een bestuurslid, zodat we dit beter kunnen behandelen.

Vrijwilligers

Vooral voor de kantine zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met iemand van het bestuur (niet met Anja Rothman, zij is opnieuw geopereerd en aan het herstellen, we wensen Anja natuurlijk van harte beterschap en hopelijk hersteld ze voorspoedig).

Dit is natuurlijk maar een greep uit alle punten maar ik hoop jullie op deze manier op de hoogte te houden van wat er zoal besproken wordt.

Met vriendelijke groet,

Ronald Ruesink
voorzitter