Follow

Vacaturebank Sportclub Varsseveld

We zijn als club doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers op talloze functies. Het is altijd weer een kunst om alle werk verzet te krijgen, zeker gezien de enorme zelfwerkzaamheid die er tegenwoordig wordt geëist door bijvoorbeeld gemeentes. De denkwijze van alle leden is hierin enorm belangrijk: een vereniging is geen sportschool waar je een abonnementje koopt en er van uit mag gaan dat alles voor je geregeld wordt. Een vereniging is een plek waar je je kan verenigen, een gemeenschap waar gezamenlijk een doel wordt nagestreefd, waarin iedereen een steentje bijdraagt.

Kijk eens naar uzelf; welke kwaliteiten, kennis of vaardigheden zou u beschikbaar willen stellen aan onze vereniging? Als bestuur hebben we de taak om dit van alle leden samen te brengen en zo de vereniging naar een hoger plan kan tillen. Hopelijk zet u dit aan het denken en meld u zich aan voor een (of meerdere) van de volgende functies.

Coördinator F-jeugd

Deze functie gaat ingevuld worden door Sophie Hulsman

Sportclub Varsseveld is op zoek naar een coördinator voor de F-jeugd. Deze taak omvat met name het organisatorisch begeleiden en aansturen van de (komend jaar 4) teams, leiders en spelers binnen deze lichting. Technische zaken worden (in overleg met de lichtingscoördinator) aangestuurd door de Hoofd jeugdopleidingen en verder is er circa 8x per jaar een overleg met de jeugdcommissie. De lichtingscoördinator staat er dus zeker niet alleen voor! Bent u de organisator die wij zoeken? Schoomt u dan vooral niet contact op te nemen met Peter Breuker, bereikbaar via het nummer 06-23546852 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Jeugdcommissie

Deze functie gaat ingevuld worden door Inez Wassink


Sinds twee seizoenen kent onze vereniging een Jeugdcommissie, bestaande uit de lichtingscoördinatoren, Hoofd opleidingen jeugd, het bestuurslid jeugdzaken en een secretaris/notulist. Op dit moment hebben wij een vacature open staan voor de taak van secretaris/notulist van deze commissie. Dit betekent voornamelijk het verzorgen van notulen van de vergadering (ca. 8x per jaar) en het doorsturen van binnenkomende e-mails. Vragen of interesse? Meld je bij Peter Breuker, bereikbaar via het nummer 06-23546852 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gastheer/ gastvrouw zaterdag

Evenals op zondag, hebben wij sinds afgelopen seizoen ook gastdames voor de zaterdagochtend. Het ontvangen en wegwijzen van de bezoekende clubs en scheidsrechters en het coördineren van het wedstrijdsecretariaat zijn in het kort de taken. Sportclub Varsseveld heeft nu 2 fanatieke gastvrouwen voor de zaterdag, maar zou deze groep graag nog uitgebreid zien worden met één of twee extra gastheren en/of gastvrouwen, om daarmee af te kunnen wisselen en bij voorkeur twee personen per dag in te zetten. Interesse voor deze functie? Meld je bij Peter Breuker, bereikbaar via het nummer 06-23546852 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gastheer/ gastvrouw zondag

De functie van gastheer/- vrouw zondag bestaat nog niet zo lang binnen de club, maar is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit het zondagochtend beeld. Het ontvangen en wegwijzen van de bezoekende clubs en scheidsrechters en het coördineren van het wedstrijdsecretariaat zijn in het kort de taken. Interesse voor deze functie? Meld je bij Bennie Wisselink via 06-53704682 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers/leiders jeugd

Heeft u affiniteit met voetbal en/of onze vereniging en zou u wel uw steentje bij willen dragen aan de ontwikkeling en het spelplezier van onze voetballende jeugd? Wij zijn voortdurend op zoek naar trainers, leiders, vlaggers en verzorgers voor de vele jeugdteams die onze mooie vereniging rijk is. Ook wanneer u 'slechts' één dag of avond per week beschikbaar bent of zo nu en dan bij kunt schieten, komen wij graag met u in contact. Intersse of vragen? Neemt dan contact op Peter Breuker, bereikbaar via het nummer 06-23546852 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezetting Technische dienst

Handige mannen (bij voorkeur vutters met ervaring in de werkvoorbereiding van de bouwsector) die defecte zaken op sportpark Oberink onderzoeken, begroten, inkopen en organiseren, zodat de klussers gewoon kunnen blijven klussen. Interesse? Meld je bij Bas Arentsen 06-15494746 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantinevrijwilligers

Voor de zaterdag van 07.30-11.00 en van 11.00-15.00 uur (1x per maand). Aanmelden kan bij Anja Rothman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0315 - 24 20 01

Vrouwelijke vertrouwenspersoon

Deze functie gaat ingevuld worden door Yvonne Rusink

Voor uitleg zie het artikel over VOG in de Tempo. Klik hier om de tempo te downloaden

Leider 1e elftal

Deze functie gaat ingevuld worden door Marcel Geven

Helaas stopt Wout Schuurman na jarenlang alle zaken geregeld te hebben rondom ons vlaggenschip. Interesse om deze functie vanaf volgend seizoen te gaan vervullen, meld je dan bij onze technische commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leider 45+

Deze functie gaat ingevuld worden door Harry Nijland

Vanaf seizoen 2016-2017 zijn wij op zoek naar een nieuwe leider voor ons 45+ elftal. Meerdere keren per seizoen speelt dit team op zaterdagavond een toernooitje. Iedere keer op een ander sportpark in de regio. Interesse om deze taak volgend seizoen te vervullen? Meld je dan bij de technische commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leider/ leidster Dames 1

Deze functie gaat ingevuld worden door Astrid Jansen

Wij, dames 1, zijn opzoek naar versterking binnen het team voor seizoen 2016/2017.

Als nieuwe leider of leidster, kan jij samen met de trainer, verzorgster en alle speelsters het team compleet maken. Gemotiveerd, fanatiek en met veel plezier spelen wij wekelijks wedstrijden in de 2e klasse. We trainen twee keer in de week en houden daarnaast ook van teambuildings activiteiten.

De taken die je als leid(st)er bij dames 1 hebt zijn gericht op het regelen van zaken rondom de wedstrijden en trainingen. Hierbij houd je de speelsters op de hoogte en vinden er overlegmoment plaats met de trainer en verzorgster.

Ben je goed in organiseren? En ben je enthousiast om ons team te komen versterken met nog meer gezelligheid? Kortom, denk jij: ‘Ja! Ik ben de nieuwe leid(st)er van dames 1’? Dan zoeken wij jou! Neem gerust contact op met Ton Wiggers via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-45603635

Schrijver programmaboekje thuiswedstrijden 1e elftal

Deze functie gaat ingevuld worden door Maikel Fraikin

Bij de thuiswedstrijden in competitieverband van ons eerste herenelftal, wordt bij binnenkomst op het sportpark altijd een programmablad verstrekt aan geïnteresseerd bezoekers. Dit programmablad wordt enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd verzorgd door vrijwilligers en hiervoor staat momenteel een vacature open.

De werkzaamheden omvatten:

  • Het schrijven van een voorwoord;
  • Het opvragen en verwerken van de selecties van beide teams;
  • Het bijwerken van het programma, standen en informatie van de pupil van de week.

Deze leuke, tweewekelijkse taak is goed naar eigen voorkeur in te plannen en uit te voeren. Heeft u affiniteit met amateurvoetbal, Varsseveld 1 en/of het schrijven van (voetbalgerelateerde) teksten? Dan is dit wellicht een mooie manier voor u om wat te betekenen voor Sportclub Varsseveld. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u hierover contact opnemen met Harry of Peter Breuker (06-23546852) of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid financiele commissie

Deze functie gaat ingevuld worden door Jorn Boomkamp

Het betreft de taak facturatie en contributie-inning.

Voor meer informatie, bel of mail met onze penningmeester Michel de Wolf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris senioren

Deze functie gaat ingevuld worden door Berry Smits

Het coördineren van de competitieschema’s voor de senioren, het indelen van de scheidsrechters en de link richting de KNVB voor de gehele club. Voor meer informatie bel of mail Bennie Wisselink of Jos Hebinck 06-53370744