Follow

Vacaturebank Sportclub Varsseveld

We zijn als club doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers op talloze functies. Het is altijd weer een kunst om alle werk verzet te krijgen, zeker gezien de enorme zelfwerkzaamheid die er tegenwoordig wordt geëist door bijvoorbeeld gemeentes. De denkwijze van alle leden is hierin enorm belangrijk: een vereniging is geen sportschool waar je een abonnementje koopt en er van uit mag gaan dat alles voor je geregeld wordt. Een vereniging is een plek waar je je kan verenigen, een gemeenschap waar gezamenlijk een doel wordt nagestreefd, waarin iedereen een steentje bijdraagt.

Kijk eens naar uzelf; welke kwaliteiten, kennis of vaardigheden zou u beschikbaar willen stellen aan onze vereniging? Als bestuur hebben we de taak om dit van alle leden samen te brengen en zo de vereniging naar een hoger plan kan tillen. Hopelijk zet u dit aan het denken en meld u zich aan voor een (of meerdere) van de volgende functies.

Kantinevrijwilligers gezocht

Voor de zaterdagen en de dinsdagavond zijn wij op zoek naar kantinevrijwilligers. Een hele leuke taak voor wie graag onder de mensen is en zich in wil zetten voor onze vereniging! Aanmelden kan bij Anja Rothman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-38393741

Gastheer/ gastvrouw zondag

De functie van gastheer/- vrouw zondag bestaat nog niet zo lang binnen de club, maar is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit het zondagochtend beeld. Het ontvangen en wegwijzen van de bezoekende clubs en scheidsrechters en het coördineren van het wedstrijdsecretariaat zijn in het kort de taken. Interesse voor deze functie? Meld je bij Bennie Wisselink via 06-53704682 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers/leiders jeugd

Heeft u affiniteit met voetbal en/of onze vereniging en zou u wel uw steentje bij willen dragen aan de ontwikkeling en het spelplezier van onze voetballende jeugd? Wij zijn voortdurend op zoek naar trainers, leiders, vlaggers en verzorgers voor de vele jeugdteams die onze mooie vereniging rijk is. Ook wanneer u 'slechts' één dag of avond per week beschikbaar bent of zo nu en dan bij kunt schieten, komen wij graag met u in contact. Intersse of vragen? Neemt dan contact op Peter Breuker, bereikbaar via het nummer 06-23546852 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.