Follow

Alle nieuws

Fifa Toernooi 2019

Voor wie en wanneer is het?

Voor spelers uit de o11, o13, o15, o17, o19en de senioren van SC Varsseveld. Ook trainers/leiders zijn van harte welkom, dus daag ze uit en maak ze in! 

Er zijn twee toernooidagen:

- Vrijdag 11 Januari voor de o19 en de senioren. Inloop: 19:00u, start: 19:30u

- Zondag 13 Januari voor de o11 t/m o17. Inloop: 10:00u, start: 10:30u

Hoe werkt het? 

We spelen in poules van 4 tot 6 teams. Een team bestaat uit 2 spelers. Het zijn aftrapwedstrijden van 10 minuten per wedstrijd. De keus voor de club is vrij, dit dient echter wel vooraf aangegeven te worden voor het gehele toernooi. Bij genoeg deelname: achtste-, kwart-, halve-, en finale. Verliezers naar de “verliezerspoule” (Bij voldoende aanmeldingen).  Er mag niet gekozen worden uit Classic XI en Adidas All Stars!

Hoe doe ik mee? 

• Kies je teammaat. Hierbij heb je vrij keuze, maar houd je wel aan de groepenindeling (o19 mag met senioren, bij andere teams gelijk aan je eigen lichting).
• Bedenk een naam voor je team
• kies een club van FIFA 2019
• schrijf je samen in. Heb je nog geen teamgenootje, geef dit aan, dan proberen wij het te regelen.

Je kan je inschrijven door middel van een whatsapp berichtje naar Luuk Seinhorst: 0632013478.

Wat kost het en wat krijg ik daarvoor, behalve een hoop lol? 

Door een bijdrage vanuit de club, kunnen we de deelnamekosten dit jaar verlagen. We vragen per deelnemer een eigen bijdrage van €5,-. (€10,- per team dus). Met deze inkomsten dekken we de kosten van de (externe) toernooiorganisatie, enkele prijzen voor de winnaars en een paar hapjes en (voor de jeugd) drankjes. Andere/meer versnaperingen voor eigen rekening.  

Wat kan ik verwachten? 

Een professioneel geregeld en spannend FIFA toernooi waarbij voor alle apparatuur is gezorgd. 

En als ik nog vragen heb? 

Dan neem je contact op met: 

Luuk Seinhorst  0632013478     

 

Warnsveld wordt gek in Varsseveld

Na de 1 minuut stilte n.a.v. het overlijden van Hennie Wisselink, ooit jaren o.a. jeugdsecretaris, kwam Varsseveld voorzichtig op gang. Aan de linkerzijde was het goed verzorgt voetbal en de dynamische acties aan de rechterkant zorgden voor een goede 1e helft maar zonder doelpunten. Het trouwe publiek kreeg het er niet erg warm van en Warnsveld ging met het nodige vertrouwen naar de thee...

In de rust heeft de Varsseveld staf waarschijnlijk duidelijk gemaakt, dat er ook gescoord mag worden en dat deed Varsseveld! Opvallend was het hoe makkelijk Warnsveld de ruimte liet aan de Varssevelders, uiteindelijk moesten ze 6 doelpunten toelaten. Eindstand 6 - 1.

Eigen doelpunt Warnsveld, overstapje van hun keeper, verder Lucas Breukelaar 1x , Jorrit Haverkamp 2x, Luuk Groot Wassink 2x

Verdiende nederlaag Dames 1 in Lichtenvoorde

DA I, met beide beentjes, hardhandig op de grond gezet!
Uitblinkende keepster Petra kan puntenverlies niet tegengaan.

Zondag, 9 december, de laatste wedstrijd van de 1e competitiehelft, moest een mooie afsluiting van het jaar worden. Het werd een deceptie.

Lees meer...

In Memoriam Hennie Wisselink (11-10-1944 - 1-12-2018)

Vorige week zaterdag overleed ons erelid Hennie Wisselink op 74 jarige leeftijd. Hennie was al een aantal jaren ziek, maar zijn overlijden kwam toch plotseling. Sportclub Varsseveld is Hennie zeer veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor onze vereniging gedaan heeft.

Hennie Wisselink

Hennie begon als voetballer bij Sportclub Varsseveld op zijn 12e. Tot 1985 speelde hij zelf, waarvan ook enkele jaren als speler/leider. Tevens was hij in die periode jeugdleider. Nadat hij dat 14 jaar met veel plezier gedaan had, werd hij trainer bij de jeugd. Vervolgens was hij 5 jaar trainer van de dames van Sportclub Varsseveld. De laatste 10 jaar tussen 1981 en 1991 was Hennie voorzitter van het Jeugdbestuur. In 1991 stopte hij met deze functie en werd hij benoemd tot erelid van onze vereniging. Een groot jaren daarna verzorgde Henny de ledenadministratie binnen onze vereniging. Dit heeft hij met grote inzet en passie gedaan tot en met het einde van het seizoen 2007-2008.

De toewijding waarmee hij het vrijwilligerswerk heeft gedaan, blijkt uit het feit dat hij het voorzitterschap van het jeugdbestuur nog drie jaar heeft gedaan, nadat hij zijn afscheid aangekondigd had. Opvolging voor zo’n zware functie was moeilijk te vinden.

Bestuur en leden zijn Hennie grote dank verschuldigd voor de enorme inzet die hij heeft geleverd voor Sportclub Varsseveld. Namens Sportclub Varsseveld wensen we de nabestaanden van Hennie Wisselink, in het bijzonder zijn kinderen en kleinkinderen, veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

NB: Zondag aanstaande zal voor de wedstrijd Sportclub Varsseveld – Warnsveldse Boys een minuut stilte worden gehouden, ter nagedachtenis aan Hennie. Tevens zal de wedstrijd met rouwbanden gespeeld worden.

Namens het bestuur van Sportclub Varsseveld,

Ronald Ruesink

Voorzitter

 

De nieuwe Tempo staat online

De nieuwste Tempo is ook nu weer online te bekijken. Vol met nieuwtjes, activiteiten, foto's en heel veel columns. Dus vergeten jullie er niet één mee te nemen uit de kantine? Veel leesplezier !

Lees meer...

Verdiende puntendeling na prima wedstrijd Dames 1

Terechte puntendeling tussen de 2 beste teams van onze competitie!
Zondag, 2.12 thuis tegen de koploper De Tukkers uit Albergen.

De gasten arriveerden met een “spelersbus van De Tukkers” op de zijkant gedrukt met een voltallige selectie en de nodige supporters. Het was een reisje van een uur geweest vertelde de trainer. Onze pupil van de week, de 6-jarige Madelon Schuurman, spelend in JO-7-1 had het naar de zin en zou het ‘eerste’ doelpunt van de middag laten aantekenen. Verder was de heer Eddy Boesveld de duidelijk aanwezige, en naar zou blijken, prima leidsman.

Lees meer...

Black Sunday DA I

BLACK SUNDAY voor DA I Varsseveld!
Gebroken voet van sterkhouder Myrthe overschaduwd het onterechte verlies.
Zondag, 25 november: OSC vs Varsseveld 3-2

De plannen waren goed, het ontbijtje om 08.45 uur gewaardeerd, een prima trainingsweek en volop gemotiveerd om in Oosterhout een prima resultaat neer te zetten en in het spoor te blijven van de koploper.

Lees meer...

Winterprogramma Heren 1

Het winterprogramma voor Varsseveld 1 is bekend.

Dames - Clean sheet en 3 verdiende punten

Zondag, 18 november: DA I FC Trias vs DA I Varsseveld.
Weer 3 punten en ’clean sheet’.

Een wedstrijd tegen FC Trias is meestal een echte wedstrijd, waarin we het soms ook wel laten, of beter gezegd, lieten liggen. De bekerwedstrijd stonden we met 0-4 voor en werd het met hangen en wurgen nog net 3-4.

Lees meer...

Klinkende overwinning dames

Zondag, 11 november: DA I Varsseveld vs SDOUC DA I.
Overtuigend: 9-2, klinkende overwinning.
Serie houdt aan.

Vandaag kwamen onze vriendinnen uit Ulft op bezoek. Een team waar we thuis traditioneel goed tegen spelen. In tegenstelling tot eerdere seizoenen, kennen we nu een constante prestatie en die lijn wilden we ook nu doorzetten.

Lees meer...