Follow

Alle nieuws

Thuiswedstrijden zaterdag 17 maart afgelast

Met het oog op de weersverwachtingen zien wij ons helaas genoodzaakt om de thuiswedstrijden van zaterdag 17 maart af te gelasten. Wij verwachten dat er in de loop van de dag ook diverse uitwedstrijden nog afgelast zullen worden. U kunt dit in de gaten houden via Voetbal.nl of via het programma op de website.

Update afgelastingen: inmiddels heeft de KNVB alle wedstrijden voor de teams tot en met de o11 afgelast

Geen onzin, niet voetballen en 3 punten!

Na maanden wachten bereikte de thermometer eindelijk de dubbele cijfers. Het teken om de voetbaltas weer in te pakken en richting het voetbalveld te gaan. Daar aangekomen stonden er al een paar teamgenoten met een zuurstofmasker.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - SDOUC VR1

Zondag, 11 maart Varsseveld DA 1 vs SDOUC DA 1.

‘ loon naar werken ‘.

Lees meer...

Ton Wiggers verlengt contract bij Dames 1

Ton Wiggers uit Terborg heeft zijn aflopende contract bij Sportclub Varsseveld verlengd. Vanaf 2013 is Ton al trainer van Varsseveld Dames 1. Hij gaat daarmee voor het 6e jaar achtereen het eerste damesteam van Varsseveld trainen en coachen. Beide partijen zijn blij met de continuering van de samenwerking.

Na uitgebreid overleg is besloten om nog een jaar aan de succesvolle periode aan te plakken. Varsseveld speelt in de tweede klasse C en staat op dit moment in de middenmoot.

hele weekend geen wedstrijden

In verband met de algehele afgelasting van de KNVB voor zowel zaterdag als zondag en zowel categorie A als B, zijn alle wedstrijden van het eerste weekend van maart afgelast

FC Kunde VR1 - Varsseveld VR1

 

 

Zondag, 18-2: FC Kunde – SC Varsseveld.

 

Onterechte nederlaag, maar ook deels eigen schuld.

Lees meer...

Hervatting keeperstrainingen jeugd

Dinsdag 30 januari as begint voor de O13 en O15 de keeperstraining weer door Mats Dijkstra. De start is zoals gewoonlijk 18.00 uur op het veld. Dinsdag 6 februari as begint de O11 en O9 weer met de keeperstraining door René Weening om 18.00 op het veld. De keepers van O17 en O19 worden om 18.45 op het veld verwacht

Verslag zaalvoetbaltoernooi JO 8

Op woensdag 27 December hebben de voetballers van JO 8 meegedaan met het zaalvoetbaltoernooi van v.v. Reunie in Borculo. Lees het verslag.

JO13-1

 • Leider(s)
  Leroy, Erik, Maik
 • Sponsor
  Ter Horst
 • Spelers
  Bovenste rij:
  Leroy, Tom, Justin, Sil, Djeno, Job, Senna, Erik en Maik

  Onderste rij:
  Mats, Sven, Milan, Niels, Hielke, Esben, Pim en Finn

Lees meer...