Follow

Alle nieuws

Goede start van de competitie!

Goede start van de competitie met 1-5 overwinning!
Zondag 23-9: Dames I uit naar VDZ uit Arnhem.

Na een prima voorbereiding en drie overwinningen in de bekercompetitie kon het vandaag beginnen. Zonder Clara (werk) Hilde (vakantie) en de licht geblesseerde Meike begonnen we aan de eerste wedstrijd.

Lees meer...

Foto's uit sfeerloos Rigtersbleek ...

Hier wat plaatjes uit de laatste bekerwedstrijd van Varsseveld 1.

Ik had me gericht .. op acties maar wat bleek ... er waren niet veel spannende acties.

Groeten, Frits Kleinnibbelink

1e damesteam is klaar voor de competitie

Het eerste vrouwenteam van SC Varsseveld is er klaar voor ...

De competitie start komend weekend met een uitwedstrijd tegen VDZ uit Arnhem. We hebben een ambitieuze groep, met alleen Aafke Kruisselbrink die ons team heeft verlaten. Het goede nieuws is dat Meike Wessels (van dames 2) Geke Schuurman en Kim Peters (Gelre) de groep hebben versterkt.

Lees meer...

de Grote Clubactie 2018

Zaterdag 15 september start ook Sportclub Varsseveld weer met de Grote Club Actie 2018.

Lees meer...

Oude ballen Sc Varsseveld naar Stichting Aap

 

Van al dat ijverige voetballen slijten onze ballen natuurlijk hard. Ieder jaar kopen we daarom nieuwe ballen in en doen we de oude, versleten ballen weg. Dat is eigenlijk best jammer, als je weet dat apen ook graag met ballen spelen en niet zo kritisch zijn over de kwaliteit. Dankzij tussenkomst van Oeri van Dillen hebben de kapotte ballen van vorig seizoen dan ook een wel erg leuke en dankbare bestemming gekregen: Stichting Aap. Wij wensen hun apen veel spelplezier en sportiviteit toe!

Kick-off V6

V6 – AD’69 4

KABOEM !! Het is ‘s avonds 7 uur op de derde donderdag van augustus. Met een daverend kanonschot wordt het nieuwe seizoen van Varsseveld 6 ingeluid. Want waar de volksfeesten voor de meeste Varssevelders bestaat uit laveloos

Lees meer...

Interesse in voetbal? Kom eens vrijblijvend meetrainen!

Heb jij (of je zoon of dochter) interesse in voetbal, maar voetbal je nog niet bij onze mooie vereniging? Kom dan eens vrijblijvend een paar keer meetrainen om te ervaren hoe leuk het is om te voetballen! Je mag gratis tot maximaal 4 trainingen meedoen zonder verdere verplichtingen. En of je nu jong of al wat ouder bent, jongen of meisje, de nieuwe Messi of nog een beginner, er is altijd wel een team waar je bij aan kunt sluiten. Interesse? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek één van onze jeugdcoördinatoren aan, dan zien we je graag binnenkort op het voetbalveld. En wil je graag bij het team van een vriendje of vriendinnetje meetrainen, dan kan dat vrijwel altijd en horen we het graag.

Start trainingen jeugd 27 augustus

Op maandag 27 augustus starten de reguliere trainingen weer voor het nieuwe seizoen. 

Voor de jongste lichtingen zijn er enkele wijzigingen in de starttijden doorgevoerd in verband met de beschikbaarheid van de velden. De o7 t/m de o11 trainen op maandag van 17:45 tot 18:45. Dit geldt ook voor de o9 op woensdag. De o11 traint op woensdag van 18:00 tot 19:00.

Wij wensen iedereen weer een mooi voetbalseizoen toe!

Oefenprogramma en eerste competitiewedstrijd

22 augustus in Westendorp tegen V.V. Gendringen

Het nieuwe seizoen is aanstaande, de eerste trainingsarbeid is alweer verricht. De velden gaan voorzichtig weer open bij Sportclub Varsseveld. Alle, alle hulde naar onze vrijwilligers die dag in, dag uit op het voetbalveld zijn geweest om de velden te besproeien. Anders hadden we nu op een strand moeten voetballen. We noemen met name Johan Jansen, Bart Heersink en Gerard Arentsen. De selectie is inmiddels volop in training. Vanavond vind er een oefenwedstrijd plaats tegen V.V. Gendringen. Omdat nog niet alle velden open zijn, wijken we uit naar Westendorp.

Sportclub Varsseveld 1 - V.V. Gendringen 1
Waar: terrein de Slotboom in Westendorp (S.V. Westendorp)
Wanneer: vanavond (22 augustus) 19.30 uur
Entree: vrij

Wilt u onze selectie in een andere wedstrijd aan het werk zien, dan kan dat. Zie hieronder de overige oefenwedstrijden en de start van de competitie. Het bekerprogramma staat in het vorige nieuwsbericht verwerkt:

  • Zaterdag 25 augustus: Bon. Boys - SC Varsseveld Aanvang: 19.00 uur
  • Donderdag 06 september: SC Varsseveld - Doetinchem Aanvang: 19.30 uur
  • Zondag 23 september: SC Varsseveld – V.V. Union (Aanvang competitie) Aanvang: 14.00 uur