Follow

Alle nieuws

VIOS Beltrum VR1 - Varsseveld VR1

Zondag, 20 mei: onze meiden uit naar VIOS Beltrum.

Met overmacht de 2e periode binnen gehaald! Let wel: 7 wedstrijden 21 punten en 28 voor doelpunten gemaakt. 

Lees meer...

Thriller JO15-1G

Zo bijna op het eind van voetbalseizoen 2017-2018 wil ik toch graag een klein stukje wijden aan de JO15-1G, aangezien er vandaag een thriller van een wedstrijd door hen gespeeld is.

Lees meer...

De nieuwe Tempo is online

De nieuwste Tempo is nu ook online te bekijken. Vol met nieuwtjes, activiteiten, foto's en heel veel columns. Dus vergeten jullie er niet één mee te nemen uit de kantine? Veel leesplezier !!

Lees meer...

Graafschap op groot scherm, na afloop laatste thuiswedstrijd Varsseveld 1

14.00 uur Varsseveld - Vorden

16.45 uur De Graafschap - Almere City (buiten)

Twee spannende ontknopingen op Sportpark Oberink

Varsseveld – Aanstaande zondag kunt u van alle belangrijke ontwikkelingen van het regionale voetbal op de hoogte blijven op Sportpark Oberink. Ons vlaggeschip kan zich om 14.00 uur veilig spelen tegen VV. Vorden. We kunnen ons hierbij handhaven in de tweede klassse. Dit zou een fantastische prestatie zijn. Bij mooi weer (en dat ziet er naar uit dat het dat wordt) zullen we op ons terras een groot scherm plaatsen om volgend op deze wedstrijd vanaf 16.45 uur de ontknoping van de nacompetitie in de Eredivisie/Jupiler League te volgen. De Graafschap speelt dan tegen Almere City. Wat is er mooier om dit vanaf ons prachtige terras onder het genot van een hapje en drankje te aanschouwen?

Lees hier meer ...

Het vierde kampioen

Na vijf jaar strijd is het dan eindelijk gelukt. Het vierde elftal van Sportclub Varsseveld is vorige week zondag kampioen geworden.

Lees meer...

Gouden Schoen

De Gouden Schoen voor de topscorer van Sportclub Varsseveld nadert haar ontknoping. De laatste competiewedstrijden tellen nog mee, de nacompetitie valt buiten de mededinging.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - Fc Trias VR1

Periodetitel zo goed als zeker binnen!

Zondag, 13 mei: ‘wij’ tegen FC Trias DA I.

Zesde (!) overwinning op rij: 18 punten!

Lees meer...

Lineke Mulder, Erelid Sportclub Varsseveld, Koninklijk Onderscheiden

Als sportclub en bestuur feliciteren wij Lineke Mulder met haar lintje. Donderdag 26 april reikte burgemeester Otwin van Dijk haar de Koninklijke onderscheiding uit – Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit mede voor haar verdiensten voor Sportclub Varsseveld waarbinnen ze tussen 1998 en 2016 actief was.

Lees meer...

DAW VR1 - Varsseveld VR1

Zondag, 22 april: DAW DA I vs Varsseveld Da I.

Te warm om te voetballen, maar vierde zeg op rij!

Lees meer...