Follow

Alle nieuws

Vrijwilligers Hootchie Koe gezocht

Vrijwilligers Hootchie Koe gezocht!
 
Beste ‘ bijna vrijwilliger’, 
Tijdens het tweede weekend van mei vindt het jaarlijkse Hootchie Koe Festival plaats op het erf van ’t Hofshuus. Een weekend vol muziek, theater en creativiteit.
Dit jaar staan onder andere de topformatie Crystal Dream, cabaretier Andre Manuél en theater NieuwLef en ook Irene van der Aart op het programma. Hootchie Koe is mogelijk door brede steun vanuit Varsseveld en omgeving. Met z’n allen laten we zien dat we een uniek festival kunnen neerzetten (www.hootchiekoe.nl).
 
Hootchie Koe heeft vrijwilligers nodig!
Om het festivalweekend mogelijk te maken, kan de organisatie vele vrijwilligers gebruiken. Als vrijwilliger help je om het verkeer in goede banen te leiden, parkeerplaatsen aan te bieden, toegangscontrole uit te voeren, bardiensten te draaien (minimaal 18 jaar), toezicht te houden op de allerkleinsten en het terrein weer schoon af te leveren.
 
We zijn op zoek naar jou!
Hootchie Koe is op zoek naar leden (of ouders van leden) van Sportclub  Varsseveld die zich tijdens het festival willen inzetten. Dit om de kas van de club te spekken en om een groot succes te maken van het ‘vroleukste’ festival van de Achterhoek! De minimale leeftijd om mee te doen is vijftien jaar.
 
Wat kunnen we jou bieden?
Het draaien van een aantal uren op het festival hoeft natuurlijk niet voor niets. Voor elk gewerkt uur ontvangt de voetbalclub een vrijwilligersvergoeding van vijf euro. Daarnaast ontvang je een entreebewijs voor die dag. Kies je voor werken op vrijdag, dan krijg je een kaart voor de zaterdag of zondag.
 
Gratis Grolsch biertapcursus van de brouwerij!
Als extra stimulans biedt Grolsch onder leiding van tapprofessionals een ‘biertapcursus’ aan in de kantine van Sportclub Varsseveld!
 
Hoe geef je je op?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld hierin je naam, leeftijd, je mobiele telefoonnummer en de tijdvakken (A,B,C,D,E)  waarop je beschikbaar bent voor Hootchie Koe (zie tabel hieronder). Er is geen maximum aan het aantal tijdvakken, dat je als vrijwilliger wilt invullen. Binnen een paar dagen ontvang je antwoord. Ook voor vragen kun je natuurlijk even met Mike Venderbosch contact opnemen, telefoonnummer 06-54725183. 

Thuiswedstrijden zaterdag 17 maart afgelast

Met het oog op de weersverwachtingen zien wij ons helaas genoodzaakt om de thuiswedstrijden van zaterdag 17 maart af te gelasten. Wij verwachten dat er in de loop van de dag ook diverse uitwedstrijden nog afgelast zullen worden. U kunt dit in de gaten houden via Voetbal.nl of via het programma op de website.

Update afgelastingen: inmiddels heeft de KNVB alle wedstrijden voor de teams tot en met de o11 afgelast

Geen onzin, niet voetballen en 3 punten!

Na maanden wachten bereikte de thermometer eindelijk de dubbele cijfers. Het teken om de voetbaltas weer in te pakken en richting het voetbalveld te gaan. Daar aangekomen stonden er al een paar teamgenoten met een zuurstofmasker.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - SDOUC VR1

Zondag, 11 maart Varsseveld DA 1 vs SDOUC DA 1.

‘ loon naar werken ‘.

Lees meer...

Ton Wiggers verlengt contract bij Dames 1

Ton Wiggers uit Terborg heeft zijn aflopende contract bij Sportclub Varsseveld verlengd. Vanaf 2013 is Ton al trainer van Varsseveld Dames 1. Hij gaat daarmee voor het 6e jaar achtereen het eerste damesteam van Varsseveld trainen en coachen. Beide partijen zijn blij met de continuering van de samenwerking.

Na uitgebreid overleg is besloten om nog een jaar aan de succesvolle periode aan te plakken. Varsseveld speelt in de tweede klasse C en staat op dit moment in de middenmoot.

hele weekend geen wedstrijden

In verband met de algehele afgelasting van de KNVB voor zowel zaterdag als zondag en zowel categorie A als B, zijn alle wedstrijden van het eerste weekend van maart afgelast

FC Kunde VR1 - Varsseveld VR1

 

 

Zondag, 18-2: FC Kunde – SC Varsseveld.

 

Onterechte nederlaag, maar ook deels eigen schuld.

Lees meer...

Hervatting keeperstrainingen jeugd

Dinsdag 30 januari as begint voor de O13 en O15 de keeperstraining weer door Mats Dijkstra. De start is zoals gewoonlijk 18.00 uur op het veld. Dinsdag 6 februari as begint de O11 en O9 weer met de keeperstraining door René Weening om 18.00 op het veld. De keepers van O17 en O19 worden om 18.45 op het veld verwacht

Verslag zaalvoetbaltoernooi JO 8

Op woensdag 27 December hebben de voetballers van JO 8 meegedaan met het zaalvoetbaltoernooi van v.v. Reunie in Borculo. Lees het verslag.