Follow

Alle nieuws

Vrijwilligers Hootchie Koe gezocht!
 
Beste ‘ bijna vrijwilliger’, 
Tijdens het tweede weekend van mei vindt het jaarlijkse Hootchie Koe Festival plaats op het erf van ’t Hofshuus. Een weekend vol muziek, theater en creativiteit.
Dit jaar staan onder andere de topformatie Crystal Dream, cabaretier Andre Manuél en theater NieuwLef en ook Irene van der Aart op het programma. Hootchie Koe is mogelijk door brede steun vanuit Varsseveld en omgeving. Met z’n allen laten we zien dat we een uniek festival kunnen neerzetten (www.hootchiekoe.nl).
 
Hootchie Koe heeft vrijwilligers nodig!
Om het festivalweekend mogelijk te maken, kan de organisatie vele vrijwilligers gebruiken. Als vrijwilliger help je om het verkeer in goede banen te leiden, parkeerplaatsen aan te bieden, toegangscontrole uit te voeren, bardiensten te draaien (minimaal 18 jaar), toezicht te houden op de allerkleinsten en het terrein weer schoon af te leveren.
 
We zijn op zoek naar jou!
Hootchie Koe is op zoek naar leden (of ouders van leden) van Sportclub  Varsseveld die zich tijdens het festival willen inzetten. Dit om de kas van de club te spekken en om een groot succes te maken van het ‘vroleukste’ festival van de Achterhoek! De minimale leeftijd om mee te doen is vijftien jaar.
 
Wat kunnen we jou bieden?
Het draaien van een aantal uren op het festival hoeft natuurlijk niet voor niets. Voor elk gewerkt uur ontvangt de voetbalclub een vrijwilligersvergoeding van vijf euro. Daarnaast ontvang je een entreebewijs voor die dag. Kies je voor werken op vrijdag, dan krijg je een kaart voor de zaterdag of zondag.
 
Gratis Grolsch biertapcursus van de brouwerij!
Als extra stimulans biedt Grolsch onder leiding van tapprofessionals een ‘biertapcursus’ aan in de kantine van Sportclub Varsseveld!
 
Hoe geef je je op?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld hierin je naam, leeftijd, je mobiele telefoonnummer en de tijdvakken (A,B,C,D,E)  waarop je beschikbaar bent voor Hootchie Koe (zie tabel hieronder). Er is geen maximum aan het aantal tijdvakken, dat je als vrijwilliger wilt invullen. Binnen een paar dagen ontvang je antwoord. Ook voor vragen kun je natuurlijk even met Mike Venderbosch contact opnemen, telefoonnummer 06-54725183.