Follow

Van de bestuurstafel

Stand van zaken, maart 2018

Het is medio maart en we hadden gehoopt weer lekker aan het voetballen te zijn met zijn allen. Voor de winterstop zat het weer lekker mee en is er maar weinig afgelast. Helaas voor ons voetballers zijn de weergoden het ons in het begin van 2018 niet zo heel goed gezind geweest.

Lees meer...

Stand van zaken, november 2017

De laatste 'van de bestuurstafel' was van juli, dus hoog tijd voor een update!

Nadat de vakanties waren afgelopen en het voetbalseizoen 2017/2018 was gestart vond op maandag 23 oktober jl. onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.

Lees meer...

Stand van zaken, juli 2017

Het seizoen 2016 – 2017 zit er alweer op. Wat is het weer voorbij gevlogen! Mooie wedstrijden zijn er gespeeld, verliespartijen geïncasseerd en overwinningen gevierd.

Lees meer...

Stand van zaken, april 2017

Heel Varsseveld is in de ban van de voetbalplaatjes. De kinderen vertellen hun ouders wat er gekocht moet worden bij de Coöp, de buren sparen mee, op het voetbalveld worden plaatjes geruild, in het dorp word je aangesproken door iemand die zegt jou dubbel te hebben en de foto’s van plaatjes op de whatsapp groepen zijn niet meer te tellen.

Lees meer...

Stand van zaken, januari 2017

Goede voornemens ...

Op 25 januari 2016 werden we gekozen tot nieuw bestuur. Wij kijken terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we hard gewerkt hebben aan de structuur en organisatie, een jaar waarin we zaken zijn gaan vastleggen, een jaar waarin we een recordaantal leden hadden dat de ledenvergadering bezocht, het jaar waarin we weer een mooi aantal nieuwe sponsoren mochten verwelkomen en ook het jaar waarin we een geweldige tweede editie hadden van Carbid Ludiek.

Lees meer...

Stand van zaken, december 2016

Het jaar zit er bijna op, tijd voor de laatste update van 2016 vanuit het bestuur.

Op maandag 31 oktober hebben we de algemene ledenvergadering gehouden. Er waren maar liefst 76 personen aanwezig op deze vergadering. Een enorme opsteker!

Lees meer...

Nieuwe rubriek 'van de bestuurstafel'

We zijn alweer ruim een half jaar verder na de laatste ledenvergadering waarin we als nieuw bestuur zijn aangetreden. Waarin we de eerste tijd hebben gebruikt om in kaart te brengen hoe alles geregeld is, geregeld moet worden en geregeld kan worden, is er de afgelopen maanden hard gewerkt.

Lees meer...