Follow

Van de bestuurstafel

Stand van zaken, juli 2017

Het seizoen 2016 – 2017 zit er alweer op. Wat is het weer voorbij gevlogen! Mooie wedstrijden zijn er gespeeld, verliespartijen geïncasseerd en overwinningen gevierd. De afgelopen weken zijn er veel festiviteiten geweest op het sportpark. Zo was er de familiedag, hebben we de bekerfinales voor jeugd en senioren gefaciliteerd, hebben we de jaarlijkse vrijwilligersdag gehouden en was er weer het Ten Brinke Bouw Toernooi. Een uitgebreide evaluatie van afgelopen seizoen zullen we houden op de komende jaarvergadering. Zet deze vast in de agenda: maandag 23 oktober. Het zou leuk zijn als je erbij bent!

Terwijl onze leden er even een paar maanden tussenuit gaan, gaat het bestuur gestaag door. Zo heeft de projectgroep “Kunstgras op Oberink“  inmiddels een aantal inspiratieavonden gehad waarvoor verschillende aannemers zijn uitgenodigd om over het technische aspect van een mogelijk kunstgrasveld te praten. Ook het financiële plaatje wordt nog goed onderzocht voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt.

Na vele schetsen en tekeningen is het ontwerp voor ons nieuwe terras klaar. Hoewel het een forse investering is denken wij er toch goed aan te doen om het terras aan te passen. Door gebruik te maken van duurzame materialen wordt het toekomstig onderhoud tot een minimum beperkt.  Het nieuwe terras voldoet dan aan de eisen van de KNVB zodat er ook tijdens wedstrijden op het hoofdveld een biertje uit de fles gedronken mag worden. Als alles loopt zoals gepland kunnen we hier bij aanvang van volgend seizoen ( of tijdens de kermis)  al gebruik van maken!

Wij kijken alweer uit naar het seizoen 2017-2018 waarin we met 2 extra seniorenteams van start gaan plus nog een recreatief 35+ heren team. Inmiddels zijn de teams weer ( bijna ) allemaal ingedeeld , zijn de trainers en leiders bekend en is iedereen na de zomerstop weer welkom op “Oberink”.  

Lees meer...

Stand van zaken, april 2017

Heel Varsseveld is in de ban van de voetbalplaatjes. De kinderen vertellen hun ouders wat er gekocht moet worden bij de Coöp, de buren sparen mee, op het voetbalveld worden plaatjes geruild, in het dorp word je aangesproken door iemand die zegt jou dubbel te hebben en de foto’s van plaatjes op de whatsapp groepen zijn niet meer te tellen.  Wat is het toch een leuke actie! Het boek en de plaatjes zien er supermooi uit! Het saamhorigheidsgevoel wat het met zich mee brengt, daar mogen we met ons allen trots op zijn!

Lees meer...

Stand van zaken, december

Het jaar zit er bijna op, tijd voor de laatste update van 2016 vanuit het bestuur.

Lees meer...

Stand van zaken, oktober

De tijd vliegt, het is alweer oktober en de kop van de competitie is er al meer dan af. Naast het volgen van de sportieve prestaties van alle teams binnen onze vereniging deden we uiteraard meer. We zijn continue bezig om de benodigde randvoorwaarden te creëren en te optimaliseren waar nodig, zodat iedereen zijn of haar sport zo prettig en goed mogelijk kan beoefenen. Maar uiteraard ook voor de totale beleving rondom het voetbalveld.

Lees meer...

Nieuwe rubriek 'van de bestuurstafel'

We zijn alweer ruim een half jaar verder na de laatste ledenvergadering waarin we als nieuw bestuur zijn aangetreden. Waarin we de eerste tijd hebben gebruikt om in kaart te brengen hoe alles geregeld is, geregeld moet worden en geregeld kan worden, is er de afgelopen maanden hard gewerkt.

Lees meer...