Follow

Women Euro 2017

Dames gezocht voor nieuw damesteam!

Sc Varsseveld zoekt dames voor opnieuw een extra damesteam! (delen? graag!)

Nadat wij diverse hoopvolle signalen in en rondom onze vereniging opgevangen hebben van dames die (opnieuw) bij onze vereniging willen komen voetballen, gaat Sportclub Varsseveld alles op alles zetten om met ingang van komend seizoen opnieuw een nieuw damesteam te kunnen formeren!

Ben (of ken) jij iemand die interesse heeft om daar aan mee te doen of denken? Dan zoeken we jou! Begin dit kalenderjaar hebben we al een kersvers nieuw damesteam mogen verwelkomen en dit Dames 25+ team blijkt niet alleen heel gezellig, maar ook compleet onverslaanbaar (alle 16 wedstrijden winst, doelsaldo 63-1!). Binnen onze grote en bloeiende seniorentak (volgend jaar 12 herenteams en 2 damesteams, inclusief heren 45+ en dames 25+) hopen wij met onze damestak wederom een stap vooruit te kunnen maken.

Wij hebben al een aantal geïnteresseerden in beeld en willen bij deze iedereen met interesse in dit initiatief oproepen om zich hiervoor aan te melden en/of mee te denken. Aan de hand van deze reacties gaan wij met de geïnteresseerden inventariseren op welke manier wij hier vorm aan kunnen geven. Een regulier zondagteam, 7 tegen 7 op zaterdagen of vrijdagen of enkel trainen: Sportclub Varsseveld staat voor alle opties open om passen aanbod te bieden aan dames die graag (weer) eens een balletje willen trappen.

Sportclub Varsseveld is een gezellige en sportieve club, waar een sterk verenigingsgevoel heerst en het iedere weekend weer bijzonder gezellig is op het veld en in onze mooie kantine. De club schenkt volop aandacht aan meiden- en damesvoetbal en heeft ambities om zich op dit vlak in de komende jaren sterk te ontwikkelen.

Dus ben of ken jij dus iemand die graag eens een balletje bij ons zou willen komen trappen? Wacht dan niet langer en geef het ons door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Jacobine Roest (06-51344106) of Peter Breuker (06-23546852).

Met sportieve groet en graag tot gauw! 
Het bestuur van Sportclub Varsseveld

Reportage van Regio8 over geslaagde Meidenvoetbal Techniekdag

Op dinsdag 25 april vond bij Sportclub Varsseveld de eerste Achterhoekse Meidenvoetbal Techniekdag plaats. Liefst 80 meiden uit de hele regio deden mee aan de diverse trainingsvormen die werden aangeboden. Zij konden hierbij een balletje trappen met Oranje-internationals Renate Jansen en Siri Worm en Twente aanvoerster Maud Roetgerink. In de rust was er gelegenheid om hen vragen te stellen, op de foto te gaan of een handtekening te scoren.

 

De regionale televisiezender Regio 8 was aanwezig op ons sportpark en maakte een korte reportage over deze geslaagde dag. U vindt de reportage via de volgende link: http://www.regio8.nl/techniekles-voor-achterhoekse-voetbalsters/nieuws/item?957571

2 internationals en Twente-aanvoerster bij Meidenvoetbal Techniekdag!

Liefst 3 echte toppers van landskampioen FC Twente komen op 25 april naar Varsseveld voor de Achterhoekse Meidenvoetbal Techniekdag! Internationals Siri Worm en Renate Jansen en aanvoerster Maud Roetgerink zullen aanwezig zijn bij deze te gekke voetbalmiddag. Aanmelden is gratis en kan nog altijd via www.meiden-voetbal.nl!

Achterhoekse Meidenvoetbal Techniekdag

Op dinsdag 25 april organiseren we de Achterhoekse Meidenvoetbal Techniekdag. Een gezellige dag met veel uitdagende oefeningen van toptrainers en met medewerking van oa FC-Twente international Siri Worm! Deelname is gratis en alle meiden tussen de 10 en 19 jaar zijn welkom! Voor meer informatie en het aanmelden, zie onze website www.meiden-voetbal.nl!

EK damesvoetbal in aantocht, ook bij sc Varsseveld!

 

In de zomer van 2017 komt er een prachtig voetbalfeest naar Nederland! De beste voetbaldames van Europa komen naar ons land voor UEFA Women's Euro 2017! Doetinchem is één van de speelsteden en mogelijk spelen zelfs onze eigen Oranje-dames de komende zomer in de Achterhoek!

Sportclub Varsseveld laat dit prachtige evenement niet ongemerkt aan zijn leden (en overige liefhebbers) voorbij gaan en heeft al tal van leuke activiteiten bedacht voor meiden, jongens, dames én heren!

Binnenkort meer informatie over deze activiteiten bij onze vereniging!