Follow

Jo15-1 kampioen!

Na een spannende wedstrijd wist de JO-15 1 promotie af te dwingen door kampioen te worden in haar klasse. Ging het voor de winterstop nog erg moeizaam een klasse hoger. In de tweede klasse wist men twee weken geleden al van Silvolde, de overgebleven concurrent, te winnen. Hierdoor had men het kampioenschap weer in eigen hand. Uiteindelijk werden er geen fouten meer gemaakt en bekroonde de JO-15 1 tegen AZSV een goed half jaar met de titel.

  

 

 

Jo17-2 kampioen!

Jo17-2 kampioen!

Gisterenavond is onze Jo17-2 voor de tweede keer in dit seizoen kampioen geworden! Met nog twee wedstrijden te gaan, stond de ploeg (onder leiding van Joey Weijkamp en Rob Nieuwenhuis) 1 puntje achter op koploper Ajax Breedenbroek Jo17-1, dat het seizoen er al op had zitten. Op het eigen hoofdveld wist de Jo17-2 al snel op een 3-0 voorsprong te komen tegen FC Trias en die voorsprong eenvoudig vast te houden. Na het kampioenschap in de najaarscompetitie in de 4 klasse blijken ze dus ook onverslaanbaar in de 3e klasse. Gefeliciteerd heren!

Thriller JO15-1G

Zo bijna op het eind van voetbalseizoen 2017-2018 wil ik toch graag een klein stukje wijden aan de JO15-1G, aangezien er vandaag een thriller van een wedstrijd door hen gespeeld is.

Lees meer...

JO15-3

 • Trainer(s)
  Eswald Loohuizen
  Erwin Westerveld
 • Leider(s)
  Eswald Loohuizen
 • Sponsor
  Waterkracht
 • Keeper(s)
  Youri Smits
 • Spelers
  Verdedigers:
  Thijs Lammers, Calvin Loohuizen, Jochem Seesink, Yoni Lammers

  Middenvelders:
  Ruben Kolenbrander, Sven Keuper, Thijs Ribbers, Nils Rusink, Jurre Duitshof, Stan Westerveld

  Aanvallers:
  Jurre Kromkamp, Dior Krueziu, Luuk Kempers
 • Klasse
  5

Lees meer...

Informatiewijzer E- en F pupillen

We krijgen veel vragen van ouders wanneer trainingen en wedstrijden weer beginnen voor de E-  en F pupillen. Zie bijlage.

Lees meer...

Informatie over het spelregelbewijs

Sinds vorig seizoen heeft de KNVB het behalen van een spelregelbewijs voor de 2e jaars B-spelers verplicht gesteld.
Klik hier voor de eerste informatie voor alle jeugdspelers van SC Varsseveld geboren in 1999 en 2000. 

 

Presentatie nieuwe hoofdsponsor Jeugd

Jeugdleiders en trainers let op! 
A.s. vrijdag 12 september zal de nieuwe hoofdsponsor Jeugd gepresenteerd worden. Dit is de Coop Varsseveld! Ter gelegenheid hiervan zal er een foto gemaakt worden met alle leiding/trainers en de bedrijfsleider van de COOP, de heer Kramers.


De meesten hebben al een berichtje hierover gehad maar ter volledigheid wordt het hier én op onze website ook gemeld.

We verwachten alle leiders/trainers (A tm F) om 17.00 uur op Oberink waarna jullie de kleding uitgereikt krijgen. Hierna zal de foto gemaakt worden.

Indien je niet kunt meld je dan z.s.m. af bij Rieki.

Selectietrainers 2014-2015


Voor komend seizoen hebben we voor de selectie-teams de volgende trainers aan weten te stellen:
 
Trainer A1 wordt Eric Wesselink. Eric is nieuw binnen Sportclub Varsseveld en komt over van Longa 30, waar hij afgelopen seizoen de C1 onder zijn hoede had.
 
Trainer B1 wordt Jasper Hoefman. Jasper traint al enkele jaren de B2 van Sportclub Varsseveld en gaat nu bij de B1 aan de slag. Naast het trainen en coachen volgt Jasper een cursus bij de KNVB op gebied van trainer/coach.
 
Trainers C1 worden Dennis Weikamp en Hans Boesveld. Hans Boesveld gaat naast het trainen bij de C1, de nieuwe rol van Technisch coördinator vervullen. Met Dennis Weikamp hebben een extra gediplomeerde trainer aan de C1 toe kunnen voegen.
 
Trainer D1 wordt net als afgelopen seizoen Hans Schuurman. De D2 selectie gaat getraind worden door Jeremy Hoppema, die via de opleiding Sport & Bewegen zijn diploma haalde.
 
Trainers E1 zijn Thomas Damman en Jan Willem Teuben. Beide trainers zijn spelers van ons 1e elftal en Thomas is al enkele jaren in het bezit van Trainer/coach 3.
 
Trainers F1 zijn Luuk Seinhorst, Ids Heezen en Jan Willem Luimes. Luuk en Ids hebben al ervaring met F-jeugd trainen en zullen geholpen worden door Jan Willem Luimes.