Follow

Jo15-1 kampioen!

Na een spannende wedstrijd wist de JO-15 1 promotie af te dwingen door kampioen te worden in haar klasse. Ging het voor de winterstop nog erg moeizaam een klasse hoger. In de tweede klasse wist men twee weken geleden al van Silvolde, de overgebleven concurrent, te winnen. Hierdoor had men het kampioenschap weer in eigen hand. Uiteindelijk werden er geen fouten meer gemaakt en bekroonde de JO-15 1 tegen AZSV een goed half jaar met de titel.

  

 

 

Thriller JO15-1G

Zo bijna op het eind van voetbalseizoen 2017-2018 wil ik toch graag een klein stukje wijden aan de JO15-1G, aangezien er vandaag een thriller van een wedstrijd door hen gespeeld is.

Lees meer...

JO15-1

 • Trainer(s)
  Jeroen Reintjes
 • Leider(s)
  Robert Roerig
 • Staf
  Jeroen Reintjes
  Robert Roerig
 • Sponsor
  KWD/SIVO
 • Keeper(s)
  Mart Wisselink
 • Spelers
  Verdedigers:
  Wiebe Hofs, Lennart Heezen, Jaap Wossink, Troy Kruit, Jesper Kappers

  Middenvelders:
  Sam Weening, Tygo Lubbers, Junior Rosenbaum, Pim ter Maat

  Aanvallers:
  Ruben Wonnink, Arvid Wassink, Ahmet Ozyigit, Teun Berendsen

  Foto:
  Staand (v.l.n.r): Leider Robert Roerig, Lennart Heezen, Junior Rosenbaum, Arvid Wassink, Jaap Wossink, Teun Berendsen, Rubben Wonnink, Pim ter Maat, Leider/Trainer Jeroen Reintjes
  Zittend (v.l.n.r): Wiebe Hofs, Jesper Kappers, Tygo Lubbers, Troy Kruit, Ahmet Ozyigit, Sam Weening, Mart Wisselink
 • Klasse
  1
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  13:00

Lees meer...

Varsseveld JO15-1 bootcamp!

Afgelopen zaterdag 19/11/2016 zijn we al team Sc Varsseveld JO15-1 tijdens onze vrije weekend toch in de weer geweest.

Lees meer...

C1 is kampioen en promoveert!

Zaterdag 30 april was het zover, de C1 kon kampioen worden als de directe concurrent RKZVC C1 punten liet liggen tegen de nummer 3 Ajax Breedenbroek (vanwege doelsaldo geen kans meer). 

Lees meer...

SJO Den Dam/NVC C1DG - sc Varsseveld C2

Na een geweldige 1-12 overwinning in Breedenbroek vorige week, moesten we vandaag naar Azewijn. Na een klein misverstand achterin keken we al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Niet lang gelukkig, want na een mooi opgebouwde actie van Teun B en Daan kon Jochem op maat aangespeeld worden en werd 1-1 gescoord. De Varsseveldse boys bleven goed samenspelen en Ruben tekende voor de 1-2 voorsprong. De betere kansen waren in de eerste helft voor Varsseveld en Jochem vergrootte de voorsprong tot 1-3. Aanvoerder Niels met medeverdedigers Teun, Wiebe en Jesper zorgden dat keeper Jordy niet te vaak in actie hoefde te komen. Aan het eind van de eerste helft ontbrak het geluk. Junior miste een penalty en een paar ballen net langs en over voorkwamen dat we met een grotere voorsprong de rust in gingen. 

Na rust kwam Den Dam/NVC sterker uit de kleedkamer en verkleinden de voorsprong tot 2-3. Na een perfect genomen vrije trap van hun aanvoerder ging de bal van 40 meter (!) in één streep achter Jordy. Met een 3-3 gelijke stand werd het daardoor toch weer onnodig spannend. Maar de vechtlust van Varsseveld was er nog steeds en via Pim werd opnieuw  Jochem gevonden die weer voor een voorsprong zorgde 3-4.Toen hij met nog 5 minuten tebspelen ook de 3-5 binnenschoot was het duidelijk: Varsseveld ging met de 3 punten naar huis! Nog steeds op een mooie 2e plek in het klassement krijgen we volgende week de koploper op bezoek. Succes volgende week jongens!!

Herfst-Warming-Up C1

Voorafgaand aan hun thuiswedstrijd heeft de C1 met succes een nieuwe seizoengebonden warming-up geïntroduceerd:

Lees meer...

Oefenwedstrijd C1 maandag 29 juni

Oefenwedstrijd Varsseveld C1 tegen DZC

maandag 29 juni

Aanwezig 17:00 uur

Aanvang 18:00 uur

Teamfoto C1