Follow

JO15-2

 • Trainer(s)
  Christian Rougoor
  Yorick Navis
  Sander Messing
 • Leider(s)
  Christian Rougoor
  Yorick Navis
  Sander Messing
 • Sponsor
  Kuenen Makelaardij
 • Keeper(s)
  Xhoni Gjoka
 • Spelers
  Verdedigers:
  Philip Kuenen; Sten Nieuwenhuis; Jan Willem van Leersum; Yvan Meulenbeek

  Middenvelders:
  Niek Faazen; Job Bulten; Ivo Kleinnibbelink; Henri Heijerman

  Aanvallers:
  Noah Siffels; Jochem Miggelbrink; Kian Groot Wassink; Andy te Grotenhuis
 • Klasse
  3
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  11:00

Lees meer...

sc Varsseveld C2 - GWVV C1D

De topper tegen de nummer 1, waar bij winst Varsseveld volgende week nog kampioen zou kunnen worden.

Lees meer...

DZC '68 C7 - sc Varsseveld C2

Na 1 wedstrijd zonder verslaggever, die prompt verloren werd, ging het deze zaterdag richting Doetinchem.

Lees meer...

Varsseveld C2- Etten C1

Net weer opgewarmd van de wedstrijd tegen DZSV, scheen er nu een heerlijk zonnetje toen de boys van de C2 thuis moesten aantreden tegen Etten,

Lees meer...

DZSV C2d - Varsseveld C2

Doordat de tegenstander afgelopen zaterdag niet voldoende spelers beschikbaar had, werd deze wedstrijd op donderdagavond gespeeld.

Lees meer...

Sc Varsseveld C2 - sv Halle C1 G

Zaterdagmiddag 12 september begon de competitie voor de C2. Na 3 bekerwedstrijden was het team al behoorlijk op elkaar ingespeeld. Al snel in de wedstrijd wist Junior de bal op maat bij Bart te krijgen, die met zijn sterke rechterbeen de bal mooi achter de Halse keeper wist te krullen. De 1-0 was een feit. De beginfase speelde zich vooral af op de helft van Halle en er kwamen wat kansen, maar een counter van Halle leidde tot een strak en hard ingeschoten doelpunt voor de bezoekers en de stand was weer gelijk 1-1. Hierna ging het wat meer gelijk op en deze stand werd tot de rust vastgehouden. 

 

Na rust was daar al snel een grote kans voor Varsseveld, in eerste instantie volgde een halve redding, maar Ruben raakte de bal nog met zijn grote teen, waarna de bal toch rustig achter de doelman rolde. Daarmee kwam Varsseveld op een verdiende 2-1 voorsprong. Nadat de coach van Halle meende dat hij de scheidsrechter even de regels moest uitleggen en deze duidelijk aangaf hiervan niet gediend te zijn kon het spel verder. Ook in het vervolg van de wedstrijd bleef Varsseveld de beter voetballende partij en ondanks de fanatieke Halle spelers waren de meeste kansen voor Varsseveld. Nadat de bal in eerste instantie net voorlangs leek te gaan, kopte Ruben hem alsnog binnen. Een 3-1 overwinning, die absoluut verdiend was. Met een scheidsrechter die een prima wedstrijd floot!

Sc Varsseveld C2- Erix C1

Terwijl ze het veld opliepen hoorde je de Varsseveldse Boys al zeggen: die tegenstander van Erix heeft vorige week met 17-0 gewonnen. Het ontzag was dan ook groot voor de tegenstander en na 2 minuten spelen keek Varsseveld al tegen een 0-2 achterstand aan. Hierna leken ze wakker geschud en gingen ze de duels aan.  Ze maakten het Erix zo moeilijk mogelijk, maar helaas..... De reuzenspits van Erix liep nog een paar keer vanaf middellijn zo door de verdediging heen. Bij rust was de achterstand inmiddels 0-7.

Lees meer...

Kilder - sc Varsseveld C2

Na de geweldige uitslag van de bekerwedstrijd van vorige week (9-2) vertrok de C2 vol zelfvertrouwen voor de bekerwedstrijd tegen Kilder. De eerste helft bleek al snel dat Varsseveld de meer voetballende partij was, maar Kilder was fel in de duels. Ondanks de nodige kansen bleek scoren toch lastig. Tot Bart binnen de 16 naar de grond getrokken werd en de scheidsrechter de bal op de stip legde. Junior benutte deze kans en scoorde de 0-1. Kilder schuwde de overtredingen niet en de scheidsrechter liet behoorlijk veel toe. Bij William sloeg de frustratie toe en hij werd terecht even uit het veld gestuurd. Na een drietal corners achter elkaar, die er steeds net niet ingingen werd het rust. 

Vlak na rust leek Kilder terug te komen, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Terwijl Kilder baalde, schoot Joep aan de andere kant de 0-2 prachtig binnen. De 2e helft kreeg ook Kilder meer kansen en met een onhoudbare bal kwamen ze terug tot 1-2. Varsseveld kreeg ook kansen, maar het was opnieuw Kilder die het net liet bollen. Na nog een kwartier waarbij beide ploegen nog goede kansen kregen, maar niet wisten te scoren werd dat ook de einduitslag. Een uitslag waar beide ploegen mee kunnen leven. Volgende week thuis de 3e bekerwedstrijd tegen Erix. Succes boys!

Bekerwedstrijd C2 - Longa

Na de zomerstop was dit de eerste keer dat de nieuwe C2 aan de bak moest. De bekerwedstrijd tegen Longa was het begin van hopelijk een mooi voetbalseizoen. Het weer werkte mee en op een zonnige zaterdagmiddag kwamen de jongens enthousiast de kleedkamer uit. Zo gauw ze het gras geroken hadden, gingen ze los! Na een paar minuten hadden zowel Jochem en Ruben al gescoord en stond Varsseveld op een 2-0 voorsprong. Nadat ze dit allebei nog een keer herhaald hadden stond er al 4-0 op het scorebord en was Longa nog maar één keer op de helft van Varsseveld geweest. Nadat Bart de 5-0 binnengetikt had, zag Longa de kans schoon om ook een keer te scoren. En met een royale 5-1 voorsprong werd er voor de rust gefloten. 

Na de rust gaf Longa wat meer tegengas, maar Jochem en Ruben tikten beiden hun 3e goal van de dag binnen. Een comfortabele 7-1 voorsprong, die door Jaap nog verder vergroot werd tot 8-1. Nadat Ruben ook de 9-1 in het net had gelegd, wist ook Longa nog een keer de bal tussen te palen te leggen en daarmee werd de eindstand op 9-2 gezet. 

Een meer dan verdiende overwinning. Deze nieuwe C2 speelde alsof ze al jaren samen speelden. Fanatiek en goed samenspelend waren ze echt een maat te groot voor deze tegenstander!