Follow

JO13-3 kampioen!

 

De Jo13-3 van Sc Varsseveld is gisteren kampioen geworden door thuis van de grote concurrent Longa Jo13-3 te winnen! Henk en de spelers, nogmaals van harte gefeliciteerd! De foto's (met dank aan Otto Willemsen) zijn te vinden op onze Facebook-pagina (klik op de link boven de foto)

JO13-3

 • Trainer(s)
  Henk Bronzewijker
 • Leider(s)
  Henk Bronzewijker
 • Sponsor
  Shoeby XL/Grevers
 • Keeper(s)
  Daan Breuer
 • Spelers
  Verdedigers:
  Max Bruggink, Jort Heersink, Niek Heinen, Luuk Rougoor, Thijmen te Winkel

  Middenvelders:
  Robbe Heusinkveld, Anil Pehlivan, Rudo Masselink, Karel Willemsen., Jari
  Meijer, Jara Masselink, Lisa Baats

  Aanvallers:
  Jobbe Prinsen, Xander Vossers, Sjoerd Kempers
 • Klasse
  5
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  09:00

Lees meer...

Trainen D3 en D4

De D3 en D4 zullen de voorlopig alleen trainen op de maandag van 18.00 uur - 19.15 uur. Op dit moment zijn wij druk bezig met het structureel invullen van ons kader. Hiervoor hebben we nog geen structurele invulling gevonden voor de trainingen D3 en D4 op de woensdagavond.

Lees meer...

Sc Varsseveld D3 - AZSV D3 1-2

De laatste (thuis) wedstrijd van deze competitie. Bij winst was het mogelijk nog plaatsen te stijgen op de ranglijst. De een was dan ook nog fanatieker dan de ander. Maar helaas gold dat ook voor de tegenstander. Met kansen over en weer lukte het de beide ploegen om hun goal schoon te houden. Amper in de kleedkamer geweest stonden onze boys al weer op het veld. Misschien was iets langer pauze toch beter geweest, want direct na het begin van de tweede helft moest keeper Jordi direct in actie komen. Drie prachtige reddingen op rij, maar de volgende keer was het toch raak en keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Maar de strijd was nog lang niet gestreden en aan beide kanten waren kansen. Helaas was het AZSV die het meeste geluk had en werd de 0-2 gescoord. Het altijd enthousiaste publiek bleef er net als de jongens zelf in geloven en even leek het te lukken. De keeper van AZSV stond steeds ver voor zijn goal en bijna werd dat afgestraft, maar de bal ging net langs de goal. Met nog een aantal minuten te gaan werd het harde werken dan toch beloond en de 1-2 gescoord. Nog wat kansjes volgden, maar de tijd was te kort. Met een 7e plek werd het seizoen afgesloten. Volgend jaar zal de helft in de C gaan spelen, terwijl de rest nog een jaar in de D blijft. In ieder geval hebben ze veel geleerd dit seizoen, met dank aan onze fantastische leider Theo Bruggink en alle trainers! Jongens bedankt voor een gezellig en sportief voetbalseizoen!!

Viod D5-Sc Varsseveld D3

Terwijl 4 van onze eigen spelers genieten van hun vakantie, vertrokken wij met 2 geleende spelers richting Doetinchem.  Ondanks dat de wedstrijd nog maar amper begonnen was,  stond de 0-1 voorsprong al snel op het scorebord. Na wat kansen over en weer, een redding van Jordi was het Daan die de voorsprong vergrootte tot 0-2. Terwijl Varsseveld de meeste kansen had en Viod wat hulp kreeg van hun scheidsrechter bleef die score tot de rust behouden. 

Na rust kwamen onze withemden weer gemotiveerd het veld op. En net als in de eerste helft werd er snel gescoord. Na een mooie combinatie tikte Daan de 0-3 binnen. Met een vrije trap op behoorlijke afstand van de goal was het Yanoah die zijn bal net voor de goal langs zag gaan. Daan lukte het even later wel en met een hattrick zette hij de score op 0-4. Terwijl de coach van Viod er nog steeds in leek te geloven liep Bart alleen op de keeper af en zette de eindstand op 0-5. Een terechte uitslag! Volgende week rest thuis de laatste wedstrijd tegen AZSV.  Dus .... Succes!

Sc Varsseveld D3 - MVR D3 (8-3)

Vorige week werd bij de hekkensluiter met 4-2 gewonnen in een wedstrijd waarbij alle spelers massaal in een vormcrisis leken te verkeren. Deze ochtend bleek op ons eigen hoofdveld de vorm ineens gelukkig helemaal terug. Met hulp van de keeper van MVR, die zelf de bal vast in het net legde was de 1-0 voorsprong al snel een feit. Bram zag even later zijn bal net aan de verkeerde kant van de paal langs gaan. Rechtsbenige Bart wist daarna met een volley met zijn linkervoet de bal van afstand binnen te schieten 2-0. Daan breidde die voorsprong nog verder uit en tekende voor de 3-0. Vlak voor rust kwam MVR terug tot 3-1 waarbij de term 'buitenspel' voor enige discussie zorgde tussen grens- en scheidsrechter.

Na rust was het Bart die met een lob over de keeper, via de binnenkant paal de 4-1 binnen schoot. Bram zag zijn inzet gekeerd door de keeper, maar de bal belandde bij Niek die de 5-1 voor het intikken had. Tot verbazing van zowel uit-als thuispubliek kreeg MVR een penalty die benut werd: 5-2. De verdediging bestaande uit Niels, Chiem, Jan Willem en William zorgden ervoor dat het grootste deel van de wedstrijd op de helft van MVR werd gespeeld. Bart met opnieuw een mooi geplaatst afstandsschot vergrootte de voorsprong tot 6-2. Raphél zorgde met een mooie actie eerst bijna, maar even later alsnog voor de 7-2 voorsprong. Even dacht Varsseveld de buit al binnen te hebben en een goed uitgespeelde kans van MVR zorgde voor een tegengoal en de 7-3. Vlak voor het eind van de wedstrijd werd na een mooi samen uitgespeelde actie Niek geheel vrij voor de keeper gezet. Die eenvoudig de eindscore op 8-3 zette.

SVGG D1-Sc Varsseveld D3 (10-3)

Met ongeveer net zoveel publiek als spelers vertrokken we richting Mechelen. De opmerking dat we tegen de koploper met alleen nog maar gewonnen wedstrijden moesten, werd door leider Theo beantwoord met een optimistisch: “Nu nog wel”

Eenmaal op het veld werd er fanatiek begonnen door beide partijen, maar na 5 minuten kwam de thuisploeg met 1-0 voor. Mart hield daarna 2x een bijna onhoudbare bal tegen, maar al gauw zag iedereen waarom deze ploeg bovenaan stond. Toen het rustsignaal klonk, keken we dan ook tegen een 5-0 achterstand aan.

Na rust werd steeds duidelijker dat de jongens er niet meer echt in geloofden en na 10 minuten in de tweede helft was het inmiddels al 8-0 voor SVGG. Het nog altijd positieve en enthousiaste meegereisde Varsseveld publiek liet de moed nog niet zakken. En toen de opmerking: “Kom op Varsseveld het kan nog zat” over het veld geroepen werd, leken de jongens het zelf ook nog te gaan geloven. Joep zette de corner voor en Daan tikte de 8-1 binnen. De roep vanuit het Varsseveldse publiek dat we voor de 10 wilden gaan, leidde tot een gezellige sfeer tussen het uit- en thuispubliek en zo hoort het ook langs de lijn! Nadat SVGG de score op 9-1 had gezet, was het opnieuw Daan die de 9-2 binnenschoot.  Janoah maakte met een perfect geplaatst afstandsschot de stand iets draaglijker door de 9-3 tussen de palen te schieten. Maar terwijl Varsseveld nog stond na te genieten van deze wereldgoal, was het SVGG dat de eindstand op 10-3 bracht.

Nog even vrolijk als we waren gekomen reden we terug naar Varsseveld, helaas zonder punten. SVGG was duidelijk een maatje te groot. Woensdagavond staat de inhaalwedstrijd in Etten op de planning en gaan we opnieuw proberen die winst binnen te halen. Succes woensdag D3!

 

Varsseveld D3 - DZC'68 D5 (3-5)

Op deze winderige, maar droge zaterdagochtend begon de D3 thuis aan de wedstrijd tegen DZC'68. Na een rommelig begin was het Bart die met een lob de bal over de keeper in het net legde. De 1-0 voorsprong was van korte duur, want DZC kwam snel terug tot 1-1 en scoorde een paar minuten later al de 1-2. Maar Varsseveld kwam goed in het spel, goed passes, vechtlust en Bart scoorde opnieuw, waardoor ze verdiend op 2-2 kwamen. In de rust waren de Varsseveld Fans het erover eens: als ze zo bleven spelen moest het opnieuw 3 punten op gaan leveren. 

Na rust was het David die al snel Varsseveld op een 3-2 voorsprong zette, maar daarna ging het mis. Of het aan de harde wind lag, die in de tweede helft harder was gaan waaien en richting de goal blies waar Jordy stond weten we niet. Maar DZC werd sterker, kreeg meer kansen en Varsseveld liet zich steeds meer terugdringen naar eigen helft. De 3-3 hing in de lucht en het duurde niet lang of het was een feit. DZC rook de kansen en terwijl hun passes wel op de juiste plek aankwamen, scoorden ze op 3-4 en even later op 3-5. Op basis van de tweede helft een verdiende overwinning voor DZC. 

Met de wetenschap dat de uitwedstrijden tot nu toe werden gewonnen, gaan we volgend week beginnen aan 3 uitwedstrijden op rij, dus hopelijk nemen we dan de 3 punten weer mee terug naar Varsseveld. Jammer van vandaag, maar volgende week nieuwe kansen, jongens!

Silvolde D3D - Sc Varsseveld D3 (1-7)

Silvolde D3d - Sc Varsseveld D3   1-7

 

Nadat vorige week thuis tegen Ajax-B de punten gedeeld werden (1-1), vertrokken we deze ochtend vol goede moed richting Silvolde. Gelukkig was Theo weer als leider aanwezig, want hoe hij het doet is iedereen een raadsel, maar naar hem luisteren de jongens stukken beter! Johan bood aan de vlag te hanteren en de wedstrijd kon van start. Na een paar kansen aan beide kanten was het David die na een mooie actie als eerste de goal vond en de 0-1 was een feit. Nadat aan beide kanten goede kansen waren geweest was het Daan die er 0-2 van maakte. Mart keepte de eerste helft een prima partij en had een paar fraaie reddingen. Bram die vandaag in topvorm verkeerde tekende voor de 0-3. Er werd weer goed overgespeeld en tijdens een mooi opgezette aanval bezorgde Bart met een fraaie pass de bal bij Yanoah,die hem tussen de palen schoot. Met deze 0-4 voorsprong zochten de jongens de kleedkamer op en het publiek de mooie vernieuwde kantine van Silvolde.

Door Theo weer gemotiveerd tot op het bot stonden de Varsseveldse helden na enkele minuten alweer op het veld. Nadat ook de tegenpartij weer op het veld stond en Marcel de vlag van Johan had overgenomen, kon de tweede helft beginnen. Ondanks de 0-4 achterstand gaf Silvolde zich niet gewonnen en bleef strijdlustig. Jordy die de tweede helft keepte moest een aantal keren flink aan de bak, want kansen kregen ze ook. Maar captain Niels had zijn mannen op de goede plaats staan. En Jan Willem en Chiem lieten zich niet zomaar passeren. Nadat Daan op de rand van het strafschopgebied werd neergehaald was het Niels die de penalty nam, maar helaas ging die langs de verkeerde kant van de paal. Even later was er een mooi uitgespeelde actie waarbij Daan de bal op maat aan Bart afleverde die de 0-5 op zijn naam zette. Silvolde was daarna ook trefzeker en kwam terug tot 1-5. Mart liet in de tweede helft opnieuw zien, dat hij niet allen kan keepen, maar ook in het veld goed uit de voeten kan. Daan liet de score nog wat verder oplopen en schoot op fraaie wijze de 1-6 binnen. Tegen het einde van de wedstrijd was het Bart die met een prachtig schot de bal probeerde binnen te krullen, maar helaas was de goal net iets te laag. Nadat de bal op de lat belandde kwam hij voor de voeten van Yanoah die met een hard schot in de verre bovenhoek de eindstand op 1-7 zette. Met een ruime overwinning op een zeker niet slecht Silvolde keerden de jongens met 3 punten terug in Varsseveld.

Sc Varsseveld D3- VVG D3 (1-0)

Vanmorgen startte de voorjaarscompetitie met een thuiswedstrijd tegen VVG.  De jongens stonden al ruim op tijd klaar en nadat Freddy zich als grensrechter had aangemeld, verschenen ook de vaste supporters. De eerste helft was voor Varsseveld, die de beste kansen kreeg. Na een voorzet van Bart zorgde Daan voor de terechte voorsprong. VVG kreeg ook wel kansen en even leek het gelijk, maar de scheidsrechter keurde de goal af vanwege buitenspel. Met een terechte voorsprong, die naar mening van het publiek ook groter had kunnen/moeten zijn zochten de spelers de kleedkamer op. Het publiek haastte zich naar de kantine om weer voldoende op te warmen voor de tweede helft.

In de tweede helft nam Herbert de vlag over van Freddy. De kansen gingen over en weer en Varsseveld had niet meer het overwicht van de eerste helft. Maar Chiem en Niels zorgden er met ijzersterk verdedigen voor dat de aanvallen  van VVG niet tot goals leidden. Even dacht het Varsseveld publiek dat de stand gelijk getrokken werd, maar de bal draaide door een plotselinge windvlaag toch net naast de goal. Nadat Joep een kans op de 2-0 mis zag gaan. Kreeg ook Niek nog een mooie kans op de verdere voorsprong, maar de bal belandde op de lat.

Na het eindsignaal stond de stand nog steeds op 1-0 voor Varsseveld. In alle eerlijkheid waren zowel spelers als publiek het er over eens, dat een gelijkspel voor VVG ook verdiend was geweest. Maar de blijdschap over de 3 punten was er niet minder om!

 

Neede D2 – Varsseveld D3 (3-2)

Nadat Marcel de spelerspassen in zijn handen gedrukt kreeg en gepromoveerd was tot leider voor één dag, vertrok de D3 voor de laatste wedstrijd naar Neede. Nu eens niet ’s morgens in alle vroegte, maar tegen de middag. En wakker waren ze dit keer allemaal!

Lees meer...

Varsseveld D3 – sv Grol D6 (10-0)

Terwijl de tegenstanders uit Groenlo met maillots en handschoenen uit de kleedkamer kwamen, verschenen de Varsseveldse bikkels met blote benen en opgestroopte mouwen op het veld. Al snel werd duidelijk dat ze er zin in hadden en had Bart de 1-0 al op zijn naam staan.

Lees meer...