Follow

Jo11-1 Kampioen!

Afgelopen woensdag werd de JO-11 kampioen in haar klasse. Uitgerekend de JO-11 2 van Varsseveld was de tegenstander. Ondanks stevig verweer, wist de JO-11 1 de wedstrijd toch naar zich toe te trekken en was de eindstand enigszins geflatteerd. Mocht de pret niet drukken, de kampioenschap en promotie waren een feit.

 

 

 

 

 

 

 

 

JO11-1

 • Trainer(s)
  Thomas Damman
  Frank Besselink
 • Leider(s)
  Frank Besselink
  Patrick Bussink
 • Sponsor
  Mercachem
 • Keeper(s)
  Jake Diepenbroek
 • Spelers
  Marijn Luijmes
  Jari Knikkink
  Jake Diepenbroek
  Sven Helmink
  Tom Bussink
  Milan Venderbosch
  Lenn Sellink
  Jens Teerink
  Sterre Visser
 • Klasse
  1

Lees meer...

SC Varsseveld E1- DZC'68 E2

Zoals ik bij vorig wedstrijdverslag al vermeldde stond vandaag weer een topper op het programma. DZC'68 E2 kwam met maar één doel en een grote supportersschare drie punten halen in Varsseveld.

 Maar onze jongens zouden zich niet zomaar laten "piepelen".

De eerste helft liet dan ook twee gedreven teams zien die gingen voor de winst.  Er werd enorm hard gewerkt en de ene aanval volgde de andere in rap tempo op. Dit zou voor beide teams geen makkie worden. Vraag wie de bal het eerst in het net zou leggen want dat zou het verschil wel eens kunnen maken. 

DZC knalde de bal op de lat en Finn wist in een leeg doel de bal van de doellijn weg te werken.  De supporters werden zenuwachtig en konden de spanning bij tijd en wijle haast niet meer aan.

Een snelle aanval van ons maakte dat Senna de ruimte kreeg en de 1-0 op zijn naam kon zetten. DZC probeerde daarop meteen weer druk te zetten om de gelijkmaker te vinden.

Maar gelukkig hebben wij daar onze achterhoede met Djeno, Job en Justin waardoor het hen zeker niet gemakkelijk werd gemaakt en menig aanval werd gepareerd. Ik wil niemand tekort doen, maar vooral Justin was weer onvermoeibaar, de voorhoede verdedigde ook mee wanneer nodig,  dus de stappenteller maakte overuren.

Senna maakte de 2-0 dus een stand om lekker mee de rust in te gaan. 

Verslappen kon niet want want de tweede helft zou net zo fanatiek verder gevoetbald worden. 

De hoekschoppen van Finn wisten net niet de hoofden van ploeggenoten te vinden,  Jake zorgde met menig redding dat DZC er niet doorkwam, en wanneer de jongens scherp bleven in het rondspelen hadden ze toch het spel in handen. 

Een schot op goal van Finn werd in tweede instantie door Mats erin geschoten. 

Mats en Senna wisten er allebei nog één in te schieten en DZC heel verdiend ook twee goals waarmee de eindstand op 5-2 kwam.

Er stond weer een team dat knokte met elkaar en voor elkaar, en iedereen is even belangrijk. Of je nou scoort, een voorzet geeft, het doel leeghoudt, de tegenstander tegenhoudt, jullie moeten het met elkaar doen en zijn samen verantwoordelijk voor het resultaat. Jullie waren allemaal geweldig.

Volgende week de koploper Neede E1 op bezoek. Hoop dat we weer met veel ouders komen aanmoedigden.  Nog twee wedstrijden te gaan, we gaan weer voor winst, en dan........ is de nummer 1 plek binnen handbereik.

Zet hem op.        

SC Varsseveld E1- Longa '30 E2

Vandaag 10 oktober Longa '30 E2 op het programma. Het verlies van vorige week tegen de Witkampers moest vandaag gerevancheerd worden. 

Lees meer...

Varsseveld E1 kampioen of niet???

Vandaag is een spannende dag voor de spelers en trainers/leiders van de E1. ( En natuurlijk ook voor alle supporters. En dat zijn er nogal wat vandaag.)

Lees meer...

Winterswijk E2 - Varsseveld E1

Vandaag moeten we weer vroeg uit de veren. Om 7.30 vertrekken en om 8.30 voetballen in en tegen Winterswijk. Voor de wedstrijd staan wij op de eerste plaats met 21 punten uit 8 wedstrijden. Winterswijk staat op de twaalfde plaats met 3 punten uit 8 wedstrijden. Dus denken de jongens dat ze deze wedstrijd wel "even" zullen winnen. Nou zo moet je dus niet denken en daar kwamen ze al snel achter.

De eerste kansen waren toch echt voor Winterswijk. En na ongeveer 10 minuten valt dan ook de 1-0. Werk aan de winkel dus. Maar het wil maar niet lukken. Het wordt ook nog 2-0. Nu moet er toch echt wat gebeuren willen we deze wedstrijd winnen. Gelukkig scoort Senna nog voor rust de 2-1.

Als de ploeg na de rust weer op het veld staat gaat het inderdaad een "stukje" beter. Varsseveld krijgt een corner en Brentjan scoort de 2-2. Nu krijgen ze door dat ze toch echt niet hoeven te verliezen vandaag, maar dan moeten ze er wel met zijn allen voor vechten. En dat gebeurt ook. Nadat er over en weer wat kansen zijn, scoort Connor de 2-3. Zou het dan toch lukken vandaag? Maar dan moeten ze wel goed blijven voetballen en het samen doen. Toch krijgt ook Winterswijk nog een aantal kansen. Maar Varsseveld weet toch nog te scoren. Weer is het Senna, 2-4. Met nog een paar minuten op de klok moeten ze dit vasthouden. En dat doen ze. KLASSE!!!

Toch nog de wedstrijd gewonnen en weer 3 punten erbij. Maar na vandaag weten ze ook, dat waar je ook staat, boven- of onderaan, je er niet al van te voren vanuit kunt gaan dat je de wedstrijd wel "even" gaat winnen.

We staan nog steeds 2 punten voor op de nr. 2, maar we zijn er nog niet. Er moeten eerst nog 2 thuiswedstrijden worden gespeeld. We hopen dat de jongens vooral met veel plezier en inzet blijven voetballen. Ze moeten het toch echt SAMEN doen.

Groetjes, de supporters van de E1

Pax E1 - Varsseveld E1

Pax E1 - Varsseveld E1

Stand voor aanvang van de wedstrijd : zowel Pax als Varsseveld hebben 12 punten uit 5 wedstrijden. Dit betekent plaats 2 en 3

op de ranglijst.

 

Ondanks het slechte weer van vandaag gaat de wedstrijd gewoon door. Om 18.30 wordt er afgetrapt. Na wat aftasten weet Connor de

0-1 te scoren. Maar Pax komt terug en hoe!! Binnen korte tijd staat het 4-1. Nog voor rust scoort Connor de 4-2.

Na de rust moeten de jongens toch echt aan de bak. Met de wind in de rug moet er minstens 2x gescoord worden om 1 punt mee naar

huis te nemen. En dat doen ze. Senna scoort 2x en zo staat het ineens 4-4!! Zouden het dan toch nog 3 punten voor ons kunnen worden?

Ze gaan ervoor, maar dat doet Pax ook: 5-4. Dan scoort Addy de 5-5. Wat een wedstrijd. Weer een goal: 6-5. Maar we laten ons niet

kennen. Weer scoort Senna: 6-6. Het thuisfront wordt via de groepsapp op de hoogte gehouden. Dan komt de vraag of de jongens aan het

handballen zijn. En ook denkt men dat dit een 1 aprilgrap is. Maar nee, het is toch echt zo.

En Senna is op dreef vanavond, want hij scoort ook nog de 6-7!! Maar Pax komt terug tot 7-7. Nog maar

een paar minuten te spelen en wat is het spannend. En dan...... valt er toch nog weer een goal. En het is weer Senna : 7-8!!! Wat zijn ze allemaal

blij en de meegereisde supporters ook. Maar de scheidsrechter wil maar niet affluiten terwijl er toch al bijna 30 minuten zijn gespeeld. ( Normaal

duurt een helft 25 minuten!) En dan eindelijk is daar het eindsignaal. Na 4-2 achter met de rust toch nog met 7-8 de wedstrijd winnen. Hoe

spannend kan een wedstrijd zijn? Nou, heel erg spannend dus.

Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken, met veel doelpunten. ( Connor 2x, Addy 1x en Senna 5x) Maar er waren ook heel veel goede

reddingen. Er werd op het laatst echt geknokt om toch maar die 3 punten mee naar Varsseveld te nemen. Al met al hebben ze alle 9 hun uiterste

best gedaan met een geweldig resultaat. Namens de trainers, alle meegereisde supporters en het thuisfront BEDANKT:  Wes, Finn, Remco, Stijn,

Brentjan, Sil, Addy, Senna en Connor.

 

Groetjes,

de supporters van de E1.

E1

 • Trainer(s)
  JAN WILLEM RICO THOMAS
 • Leider(s)
  jan willem rico
 • Sponsor
  meatrelberg
 • Keeper(s)
  wes
 • Spelers
  Verdedigers: Remco brentjan stijn

  Middenvelders:sil finn addy

  Aanvallers:connor senna
 • Klasse
  1
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  10.45

Lees meer...