Follow

SSL 1 en SSL 2

 • Trainer(s)
  Dennie Rensink
  Anniek Bronzewijker
  Caitlin Sturris
  Rob Nieuwenhuis
  Peter Coldewijn
  Ivo Knikkink
  Joop Gesink
  Dennis Wentink
  Bob Jansen
 • Leider(s)
  Dennie Rensink
 • Sponsor
  Van Raam
 • Spelers
  SSL1:
  Sven Berendsen
  Bo Fu Bergervoet
  Guus Stijntjes
  Gijs Beltman
  Siem Lenderink
  Kinan Rensink

  SSL2:
  Hugo Vriezen
  Nils Koot
  Ruben Vogelaar
  Onno Bruil
  Deon Jansen
  Hidde Gesink
  Nick Coldewijn

Lees meer...

SSL 1 en SSL 2

 • Trainer(s)
  Dennie Rensink
  Anniek Bronzewijker
  Caitlin Sturris
  Rob Nieuwenhuis
  Peter Coldewijn
  Ivo Knikkink
  Joop Gesink
  Dennis Wentink
  Bob Jansen
 • Leider(s)
  Dennie Rensink
 • Sponsor
  Van Raam
 • Spelers
  SSL1:
  Sven Berendsen
  Bo Fu Bergervoet
  Guus Stijntjes
  Gijs Beltman
  Siem Lenderink
  Kinan Rensink

  SSL2:
  Hugo Vriezen
  Nils Koot
  Ruben Vogelaar
  Onno Bruil
  Deon Jansen
  Hidde Gesink
  Nick Coldewijn

Lees meer...

JO09-2

 • Trainer(s)
  Wilbert Hiddink
  Jeroen Lobeek
 • Leider(s)
  Wilbert Hiddink
  Jeroen Lobeek
 • Sponsor
  Van Raam
 • Spelers
  Thomas Willemsen
  Daan Lobeek
  Myrthe Hiddink
  Timo Hiddink
  Bart Wisselink
  Dennis Kras
  Colin Flipse
  Kees Klompehouwer
  Steyn van den Hout
  Jordy Zeevalkink
 • Klasse
  4

Lees meer...

JO09-1

 • Trainer(s)
  Tom Kreeftenberg
  Robbert Maatkamp
  Jeremy Hoppema
 • Leider(s)
  Tom Kreeftenberg
  Robbert Maatkamp
 • Sponsor
  Van Raam
 • Spelers
  Max van Til
  Christiaan ten Brinke
  Daan Leneman
  Tyson Maatkamp
  Gijs Toebes
  Xavi Rosmuller
  Jelle Bruil
  Luuk Kaminski
  Jerk Nieuwenhuis
 • Klasse
  1

Lees meer...

F-jeugd doet mee aan de Streekleague

Donderdag 21 januari zijn de ouders van de F5-F6 en F-mini's over de ontwikkelingen/wijzigingen voor die teams naar de winterstop.

Lees meer...

Belangrijke informatie F-jeugd over de maand december

Trainingen: 
Woensdag 25 november is de laatste woensdagtraining voor de F1 t/m F6. In de maand december zal de F-jeugd alleen op maandag trainen met het eigen team. We zullen de huidige opzet van de woensdagavond evalueren en in welke vorm we terugkeren na de winterstop.

Lees meer...

Trainen voor de F1 tm F6 op de woensdagavond

Vanaf woensdag 16 september krijgen de F1 tm de F6 de mogelijkheid tot 2x trainen in de week. Op maandagavond wordt er getraind met het team waar je in speelt.

Lees meer...

Aandacht voor de totale F-jeugd

Op woensdag 2 september heeft Wouter Vossers voor een goed gevulde kantine een presentatie gegeven aan ouders voor de F-jeugd en andere belangstellenden.

Lees meer...

Presentatie voor ouders van de F jeugd

Net voor de zomervakantie hebben wij als jeugdcommissie een presentatie gegeven.  Wij vroegen toen of er ouders zijn die ons willen ondersteunen. Wij zijn zeer verheugd dat er zich ouders hebben gemeld.

Lees meer...

Varsseveld F1 - Viod F2G

Vandaag onze laatste wedstrijd voor de zomerstop we hebben een goede reeks neergezet de laatste wedstrijden en zijn hierdoor flink omhoog geklommen op de ranglijst .Dit wilden we dan ook graag zo houden. Vandaag moesten we het doen zonder Milan en Jens maar kregen versterking van Hielke. Coaches Seinhorst en Heezen hadden hun tactische plan al klaar er zou aanvallend gevoetbald worden. De wedstrijd is begonnen en het was al snel te zien dat beide ploegen wilden winnen er waren al een aantal goede kansen over en weer. Na een bal op de lat bij ons doel deden we het zelfde aan de andere kant. Jake had al een aantal goede reddingen verricht toen de bal na goed uitverdedigen van Marijn de bal langs de lijn bij Sven terecht kwam die hem doorspeelde naar Hielke die een goed oog had voor de vrijstaande Lenn die begon aan een slalom richting doel en beheerst binnenschoot 1-0. Volgens mij had Lenn lijm op z,n schoenen gestreken zo bleef die bal maar plakken aan zijn voet. Na de rust  waren we weer meteen op weg naar het doel van onze tegenstander en binnen vijf minuten stond er al 4-0 op het score bord Lenn Esben en Hielke hadden gescoord. Achterin werd er door Wouter en Tom  niet veel ruimte weggegeven en renden Lenn en Sven de gaten op het middenveld goed dicht.Toch wist viod een gaatje te vinden en kregen we er eentje tegen 4-1. Maar even later volgde een schot op doel die door hun keeper tegen gehouden werd Esben was er als de kippen bij om de bal alsnog de touwen in te jagen. 5-1 dit was ook de eindstand waardoor we misschien nog wel een plekje gestegen zijn op de ranglijst al met al niet slecht. Na de wedstrijd kregen we nog een patatje en wat te drinken aangeboden door de club waarvoor bedankt.Krijg nu net het bericht binnen van Luuk dat we vijfde zijn geworden dus inderdaad nog een plek gestegen!!! Als vaste toeschouwer heb ik gezien dat de jongens ontzettend gegroeid zijn qua voetballen en het allerbelangrijkste veel plezier beleven aan een potje voetbal en er als team ook voor willen gaan.

Hoop dat het team zoveel mogelijk bij elkaar zal blijven en wil Ids en Luuk en Jan Willem bedanken ( en de supporters natuurlijk) voor dit mooie seizoen. mvg Patrick

SDOUC F1 - Varsseveld F1

Deze  zaterdag stond de wedstrijd tegen sdouc uit Ulft op het programma en wat een heerlijk weertje om te voetballen.

Lenn mocht deze zaterdag met de f2 meedoen om het kampioenschap mee te vieren wat ook gelukt is f2 van harte met jullie behaalde kampioenschap.Tijdens de warming up was al te zien dat er vandaag wel eens gewonnen kon worden fanatiek!! al was de eerste kans voor sdouc maar jake was al goed warm en na een goede uitrap kwam de bal bij jens terecht die met een snoeihard schot de bal in het dak van het doel stuurde 0-1.Wat een goed begin van de wedstrijd de nummer 5 van de tegenstander was een goede voetballer maar werd vakkundig uitgeschakeld door tom die hem in de zak (tesse) had.Wouter hield de andere kant achterin goed dicht dus er was geen doorkomen aan en even later een mooie tikkie takkie aanval via milan marijn esben en uiteindelijk bij sven die het afmaakte 0-2.Even daarvoor had sdouc de paal geraakt waarna toch de  1-2 binnenviel.En toch gingen we met 1-3 rusten door wederom een hard schot van jens.Na de rust had onze tegenstander weinig in te brengen want het was een richtings verkeer richting ulfts doel het hele team draaide op volle toeren en ook met mooi voetbal echt leuk om naar te kijken.we kregen een corne bal en jens nam de aanloop en draaide het leer in ene keer achter de keeper1-4. Hierna kreeg hij ook een plubiekswissel (had  de bal voor moeten zetten van coach seinhorst) En na alweer een mooie aanval mocht esben de 1-5 aan tekenen.we kregen opnieuw een corne bal en de keeper had er nog niet veel ven geleerd want wederom joeg jens de bal in een keer in het doel 1-6.Toch wist sdouc nog twee maal tegen te scoren waarmee de eindstand op 3-6 werd bepaald.Gewonnen!!!. Tijdens het douchen stonde we ons buiten af te vragen welk elftal van sdouc op het hoofdveld aan het warm lopen was moest toch een goed elftal zijn met een trainer in pak met stropdas,zal de a1 zijn of b1 maar naar een blik op het wedstrijd programma bleek dit de b2 te zijn zullen maar zeggen kleren maken de man coach.

Na de terugreis werd ons door de auto goeroe uut Halle een patatje met wat te drinken aangeboden waarvoor hartelijk dank.Was trouwens wel blij dat we nog in de kantine pasten want de f2 was er vollop aan het feest vieren met rikie voorop in de polonaise.Rest ons nog 1 wedstrijd en als we deze winnen kunnen we nog 3-4e worden een mooi resultaat toch.Jongens jullie hebben al veel geleerd en dat was de laatste weken al goed te zien Blijf zo doorgaan.